سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
عزیزدلم..حسم میگه که این مشکلت توسط یک شخص مسن حل میشه...یک شخص مسن که تواین کاردخالت داشته خودش میاد واین موضوع رورفع ورجوع میکنه...وابروریزی حل میشه...اما درمورد زمانش...حسی که الان دارم بین ۲ تا ۸ وعده اس....یعنی ممکنه این وعده روز باشه یا هفته یاماه....به استادمم پیام دادم نظرایشونوهم برات میپرسموبهت میگم فعلا جواب ندادن...اما نگران نباش وصبورباش...این مشکل حتما حل میشه ممکنه هزینه ای هم براتون داشته باشه...اما حل میشه...ازامشب انرژیتوصرف نگرانی ودلشوره نکن...فقط اترژی مثبت بفرست...
واضح تر از این دیگه بلد نیستم بگم چیزی ازش متوجه شدی؟
نیاز نیست چیزی بگی عزیزم...حس کردم که بیگناهی...این موضوع که براتون پیش اومده میتونه روحساب کینه ای قدیمی باشه ویجورایی پاپوش طورباشه...اما مهم اینه که حل خواهدشد...فقط صبورباش واینقدرررررربی تابی نکن....
ان شاءالله عزیزم ممنونم ازت... الان دوس دارم گریه کنم از هیجان، بین 2 تا 8 وعده اگه سال نباشه خییییل ...
بله مثبته...نه حسم به سال نمیره...زودترازاینا حل میشه قشنگم...اما قول بده اروم باشی...ذکربگو قران بخون....ارامش توخیلی مهمه قشنگم....اروم باش ارومه اروم...خداحواسش به به بنده هاش هست عزیزدلم....یه واسطه مشکلتوحل میکنه...نگران نباش وامشبوباارامش بخاب....خودتواروم کن به هرطریقی که میتونی...مهمه همسرت روحیه توروببینه....مهمه نشون بدی که ایمان داری به قدرت خدا...ببخشیدخیلی نمیتونم الان تمرکزبیشتروعمیقتری بکنم...اما اگه چیزدیگه ای دستگیرم شد بهت میگم...خوب بخابی قشنگم....خوابای خوب ببینی....