2777
2789
عنوان

تو رو خدا دوست دختر نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 108 پست
احترام قائل هستم برای این فکر اما من اگه برگردم به عقب با کسی که دوستش داشتم دوباره دوست میشدم به خا ...

ببینید اولا ک بخاطر دلم یعنی هوس نمیگم شما هوسبازید نه ولی میگم اکثر این روابط پوچه و بی هدف چرا ادم خودش رو خار کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یروز بفهمی ک شوهرت با یکی دوسته تازه اونموقع ک درک میکنی نباید بی تفاوت باشی باید نسبت ب کثافت ک ...

بله عزیزم من خودمم کاملامخالفم.ولی خب بعضی ازدوستان اینجورنمیپسندن.کاریش نمیشه کردچون توهمین سایت شنیدم که میگن دارن بادوست پسرشون زندگی میکنن.منوشمانمیتونیم جلواینکاراروبگیریم.خانماخودشون بایدبراخودشون ارزش قائل باشن چون تواین رابطه ها قطعاخانوماهستن که ظرر میکنن.اماخوب....۰

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

عزیزم مرد واقعی هیچوقت دزدیده نمیشه

من هم از دوستی با مرد متاهل موافق نیسم

ولی رابطه دوستی دختر و پسر برای ازدواج و اشنایی ایرادی نداره

نگاح نکن کح خیلی ساکتم بح وقتش برسح حرفای بحت میزنمکح معنیشو تو گوگل سرچ کنی:/😹🖕🏿🔞🖤⃟○━
ببین عزیزم من خودم مجردم تو اطرافیانم دیدم هر دو طرف مقصرن حتی گاهی زمینه رو اون اقا فراهم میکنه من ...

هر دو مقصرن ولی نگاه کالایی نسبت ب زن رو زنها بوجود میارن با پایین اوردن ارزششون

ببینید اولا ک بخاطر دلم یعنی هوس نمیگم شما هوسبازید نه ولی میگم اکثر این روابط پوچه و بی هدف چرا ادم ...

زمینه ازدواج نیست مجبورن کمبود محبت جنس مخالف رو با دوستی پرکنن    البته خودم مخالفم با دوستی

ببینید اولا ک بخاطر دلم یعنی هوس نمیگم شما هوسبازید نه ولی میگم اکثر این روابط پوچه و بی هدف چرا ادم ...

حالا اگه دوستی در زمان مجردی به ازدواج ختم نشه یعنی وقتت به هدر رفته. پس خاطره ها واسه چی هست زندگی که همش معامله نیست 

😍😍😍😍😍
هر دختر پسری ک دوست بشن ، خود گول زنیه و بی ارزشی 😐 کی گفته ؟ 

بالاتر گفتم روابط بی هدف ک اکثرشم همینطوره اگه روابط ب قصد اشنایی باشه ک اولا برای هم ارزش و احترام قایلن و ب سبب احترام خانواده ها در جریانن و اینکه حدود رعایت میشه تا اسیب نبینن 

من مخالفم باید تجربه کرد البته با آدم های درست 

شما نشنیدی نطرات ادم ها رو خود پسرها این دخترا رو فقط وسیله میبینن و البته دخترای این دستی هم همینطور فقط کیف پول

حالا اگه دوستی در زمان مجردی به ازدواج ختم نشه یعنی وقتت به هدر رفته. پس خاطره ها واسه چی هست زندگی ...

شما ازدواج کنی نگاه کنی تو چشم شوهرت یاد خاطره هات بیفتی یاد عشق قبلت بیفتی با یکی دیگه و دلت با کس دیگه عین خیانته

شما نشنیدی نطرات ادم ها رو خود پسرها این دخترا رو فقط وسیله میبینن و البته دخترای این دستی هم همینطو ...

والا من خودم با چند نفر قبل از ازدواج دوست بودم دوستان هم همینطور اما والا با آدم حسابی بود و خبر از این چیزایی که میگید نبود 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
زمینه ازدواج نیست مجبورن کمبود محبت جنس مخالف رو با دوستی پرکنن    البته خودم مخالفم با دو ...

دلیل نیس ینی انقد کمبود محبت دارن ک حاضرن بشون نگاه پست بشه ؟بشون بگن هرزه ؟ 

حرف# حساب

😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بالاتر گفتم روابط بی هدف ک اکثرشم همینطوره اگه روابط ب قصد اشنایی باشه ک اولا برای هم ارزش و احترام ...

درسته من خودمم هر روابطی رو نمی پسندم ولی ب قصد آشنایی باشه دختر پسر دوست شن عشق و علاقه وجود داشته باشه خیلیم خوبه برای شناخت و حس عاشقی البته این نظر منه و هر کسی یک نظری داره