2777
2789
عنوان

تو رو خدا دوست دختر نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 108 پست
😘😘

🤍🤍🤍🦋🦋🦋

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

قصدتون چی بود؟

دوستی ؟ مگه چند سالممون بود ؟ ۱۸! 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته من خودمم هر روابطی رو نمی پسندم ولی ب قصد آشنایی باشه دختر پسر دوست شن عشق و علاقه وجود داشته ...

والا ب خدا فراموش کردن سخته وارد رابطه شدن با کسی و بخاطر داشتن کس دیگه هم خیانته اول همه هم ک ادم از عداب وجدان عزت نفسش کوبیده میشه

وا مگه  همه قراره با مرد متاهل دوست بشن

در ضمن خیلی از مردا خودشون اونقد بی شرفن ک ب دوس دخترشون نمیگن زنو بچه دارن (بازیگرای خوبین)

همه چیو ننداز گردن زنا

ب قول خودتون زنان علیه زنان    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
اگه یروز بفهمی ک شوهرت با یکی دوسته تازه اونموقع ک درک میکنی نباید بی تفاوت باشی باید نسبت ب کثافت ک ...

مشکل از شوهرته

چرا نمیفهمید اینو

شوهرت وقتی ب تو تعهد نداره انتظار داری ی دختر غریبه بهت متعهد باشه؟؟؟

راست میگین من خودمم دوست پسر نداشتم و ندارم 

ولی دوستامو که میبینم ماهي با یه نفر یجورایی حس افسردگی داره برام .

اونا دارن عشق و حال ميكنن منم دارم خودمو گول میزنم که تنهاییمو دوست دارم 

در کل دوستای خودمم قبول ندارم و حتی خودم رو هم. به نظرم اعتدال خوبه با یک نفر بودن

والا ب خدا فراموش کردن سخته وارد رابطه شدن با کسی و بخاطر داشتن کس دیگه هم خیانته اول همه هم ک ادم ا ...

حالا اینجام کسی باش دوست نشه مرد هرزه پا میشه میره تایلند

همه چیزو نندار گردن زنا

شوهرت تعهد نداره 

زنان علیه زنان نباش

بله عزیزم من خودمم کاملامخالفم.ولی خب بعضی ازدوستان اینجورنمیپسندن.کاریش نمیشه کردچون توهمین سایت شن ...

اگه ما نگیم هیشکی هیچی نگه شاید اوضاع بدترم بشه شاید اینکه زشتی کارشونو بفهمن جلوی بدتر شدن اوضاع رو بگیره بی تفاوت نباشید

میدونی عزیزجان؟!!

مردم ما فرهنگ غربی اشتباه براشون جا افتاده!!

مردم ما فکر میکنند فرهنگ غربی یعنی لخت بودن و خیانت وبی بند وباری...

تو فرهنگ غرب هم خیلی خط قرمز ها هست ولی همونطور که سینمای ما فساد داره سینمای هالیوود و... هم داره ومردم ما با دیدن فیلمای اونا حس میکنن غربی بودن یعنی بی بند وبار بودن...

درست مثل سلبریتی هامون که همیشه ادعای روشن فکری دارند دریغ از اینکه در مسایل دیگه که انسانی ممکنه باشن از اونها الگو برداری کنن...

خیانت هم دقیقا همینه: تا یک مرد نخواد هیچ زنی هرچند بی بندوبار نمیتونه علیه هم جنس خودش مرتکب خیانت بشه و زندگی اون مرد هم حفظ میشه...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
حالا اینجام کسی باش دوست نشه مرد هرزه پا میشه میره تایلند همه چیزو نندار گردن زنا شوهرت تعهد نداره ...

من مجردم به هیچ وجه توی متن نگفتم تقصیر کاملا ب گردن زنهاست هردو مقصرن 

دلیل نیس ینی انقد کمبود محبت دارن ک حاضرن بشون نگاه پست بشه ؟بشون بگن هرزه ؟ 

نیاز ب محبت جنس مخالف  تو فطرت ادمه   حالا بعضیا با اعتقادات دینی میتونن کنترلش کنن درصورت نبود   بعضیا نمیتونن یا اصن نمیخان   وقتی شرایط ازدواج نباشه ب هردلیلی  بیشتر اقتصادی   جوونا بسمت روابط خارج ازدواج میرن   متاسفانه عاقبت اندیشی توی جوانی کم هس  و باعث میشه شکست تو روابط ب سرخوردگی برسه  

والا انگار مردا عقل ندارن ک زنا گولشون بزنن مرده خودش هرزست

اره واقعا مردی ک نخواد کاری کنه میتونه جوری رفتار کنه ک دختره از شعاع 100کیلومتریشم رد نشه

درسته ک هردوجنیس مقصرن

ولی اصلا خوب نیس همه چیو بندازیم گردن 1 نفر

تو خیانت 3نفر مقصرن    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
راست میگین من خودمم دوست پسر نداشتم و ندارم  ولی دوستامو که میبینم ماهي با یه نفر یجورایی حس ا ...

ادمی ک هرچند وقت با یکیه دیگه چجور یکیو قبول کنه تیکه های گثبت هرکدومو میچسبونه بهم و دیگه قانع نمیشه این ادم خودش حالشم از خودش بهم میخوره باهمون ی نفر اگه قراره باشی باید تو رابطه ی تضمین شده باشی وگرنه فکر ازدست دادن و ....بازهم نمیداره ارامشی وجود داشته باشه

اره واقعا مردی ک نخواد کاری کنه میتونه جوری رفتار کنه ک دختره از شعاع 100کیلومتریشم رد نشه درسته ک ...

خانم ساینا نمیخوام قصاوتتون کنم اما امیدوارم انقدر در مقابل حرف درست مقاومت نکنید ک روزگار برای ثابت کردنش خودش دست به کار بشه ک روزگار سخت بی رحمه