2777
2789
عنوان

تو رو خدا دوست دختر نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 108 پست
چرا باید حرف پسرا مهم باشه خب ما هم میگیم پسرا هرزه شدن؟ چرا زنا باید هوسرانی بقیه رو جمع کنن

مهم حرف پسرا نیس مهم ارزشی ک در ذهن ها بی ارزش میشه ادم بی ارزشم ک تکلیفش مشخصه

روابط بر مبنای هوس؟؟ الان میگی هر رابطه ی قبل ازدواج بر مبنای هوسه؟ رابطه بی تضمین و بر مبنای هوس ...

در رابطه با حرف اول اختیار تا حدیش دست زن نیست و دست پدرشه جایی ک نوبت ب شناخت مردها میرسه مردها عمل کنن بهتره چرا چون جنس خودشون رو ممکنه بهتر بشناسن و زن اسیب نببینه مهریه تضمین کننده رابطه شده درسته دراون مواردم ک گفتید بنظرم اگه فرد قبل از ازدواج با حقوقش اشنا باشه و سعی کنه مستقل بشه و یا فردی رو انتخاب کنه ک نسبتا شناخت خوبی داره( ک این مورد درسته با ارتباط بدست میاد ولی کنترل شده واز طریق مشاوره و ...)مشکلاتش بعد ازدواج کمتره به هر حال تعهد ازدواج بهتر از روابط پوچ و بی تعهده و درضمن من نگفتم هر ارتباطی نادرسته در رابطه با ارتباطات برمبنای هوس و بیهدف گفتم ارتباط ب منطور شناخت برای ازدواج ک البته حدود خاص داره و خانواده ها درجریانن ممکنه حتی موثر هم باشهدر پایان عزیزم من با شما دشمنی ندارم ولی دوس ندارم زنها خودشون خودشون رو ارزون جلوه بدن با سبک رفتار پوشش ارتباطات یاهرچی چرا ک تجربه ثابت کرده هرچیزی سخت تر بدست بیاد ارزش بیشتری داره  امیدوارم ناراحت نشده باشید و حرفم رو فهمیده باشید چون بیش ازاین حوصله بحث ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در رابطه با حرف اول اختیار تا حدیش دست زن نیست و دست پدرشه جایی ک نوبت ب شناخت مردها میرسه مردها عمل ...

ادما عوض میشن

شما هر چقدر ی ادمو خوب بشناسید ممکنه عوض شه و بشه ملکه عذاب

و  این ک چرا قانون باید جوری باشه ک زن برای داشتن حق کار و تحصیل و حق طلاق باید شرط بذاره؟

من دارم میگم ارزش زنا تو جامعه تو قوانین جامعه پایینه

مشکل با دوس دختر نشدن حل نمیشه 

و و هیچ ادمی نمیخواد ارزشش بیاد پایین مگر این که هرزه باشه 

ک هرزه ها تکلیفشون مشخصه

و در همه جامعه ها همیشه هرزه هایی هستن

و در اخر اگر حوصله بحث نداری تاپیک نزن یا اگر میزنی قفلش کن

چون من نمیتونم ببینم و ج ندم

همین الان قفلش کن