2777
2789

Yeas

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خدمت مهربانوی عزیزم و عزیزان گروه❤️

یه سوتی دیگه بگم،ما چند سال پیش با مادرشوهرم رفتیم سفر، بعد از رسیدن به مقصد و ساکن شدن مادرشوهر جان شروع کردن به مادرشوهر بازی و قر و عشوه و ادا و اصول☹️

دیگه شوهر جان طاقت نیاورد و تا مادرشوهرم رفت حموم اشاره کرد که بیا تو اتاق و....، پسرم هم تو هال خواب بود،آخرهای برنامه مادرشوهر صدام کرد وقتی رفتم ببینم چیکار داره،در و باز کردن همانا و چشم های مادرشوهرم گرد شدن همانا، یه لحظه به خودم اومدم دیدم یه سینه ام داخل سوتین هستش و یه دونه همینجوری آویزون،اصلا حواسم به این وضعم نبود،من هل شدم گفتم داشتم بلوزم عوض می کردم🤪خلاصه از اون شب به بعد دیگه خودش جمع و جور کرد و همش با یه حالت مظلومیتی می گفت من تو هال میخوابم شما تو اتاق بخوابین😉😚😝 من هم تو دلم گفتم من که اصلا دلم نمیخواست اینجوری شه ولی حالا که شد خوب شد،تا این باشه دیگه از این ادا و اصولها در نیاره 😁😁😁🤪🤪🤪🥳🥳🥳

سلام امیدوارم این سوتی وخاطره من رو دیگه توی کانالتون بگذارید😘😘 حدود یازده سال پیش نامزد بودیم خونه پدر شوهرم اینا نیم شب بود خوابیده بودیم واز خستگی من و شوهرم لباس نپوشیده بودیم وخوابمون رفته بود 😜😜😜توی خواب احساس کردم یه چیزی رو صورتم راه میره اون رو برداشتم وانداختم روی بازوی نامزدم اون هم توی خواب وبیداری اون رو برداشت وپرتاب کرد به در صدای ضربه اش به در تغریبا شبی بلند بود چون در هم آهنی بود نامزدم بلند شد وبرق رو روشن کرد دیدیم یه عقرب بزرگ وسیاه بود😱😱 خدا بهمون رحم کرد که به هیچ کدوممون کاری نداشت وگرنه تو ی اون وضعیت که ما خوابیده بودیم آبرومون میرفت اگه دادو فریاد میزدیم😅😅