2777
2789
مادرشوهر من با نهایت پررویی همرامون میاد مسافرت،بعد میخواد بگه مثلا من خیییلی باشعورم،هی میگه بچه ها ...

حالا من دقیقا اون لحظه ممکنه اگه جات باشم بگم کاری نکردیم به خدا

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

این سوتی رو هم بگم تو دلم نمونه😂😂ما رفته بودیم رودهن خونه ی خواهرشوهرم دعوت بودیم همه برادرشوهرا و خواهرشوهرهام با بچه هاشون بودن

اقا من عادت دارم هر وقت میرم دستشویی با خودم ژل شست وشو واژن میبرم

اونشب چندبار رفتم دستشویی هربارم با خودم این ژل رو بردم

برادرشوهر بزرگم که منو زیر نظر داشت

فکر میکرد من مایع دستشویی با خودم میبرم

فرداش رفتیم باغ برای تفریح

بعد خواهر شوهر جان یادش رفته بود مایع همراه خودش بیاره

برادرشوهربزرگم رفته بود دستشویی بعد به دخترش گفت:برو به زنعمو بگو مایع دستشوییش رو بده من دستامو بشورم

منم تعجب کردم گفتم:داداش من که مایع دستشویی ندارم

اومد نزدیکتر گفت:همون که با خودت میبردی دستشویی

منم خجالت میکشیدم بگم اون ژل شست و شوی واژن🙈🙈🙈🙈

ژل رو دادم بهش دستاش رو شست دیگه هر کی میخواست دستش رو بشوره ژل رو از من میگرفت حتی شوهر خنگ خودم😐😐😐

😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من دقیقا اون لحظه ممکنه اگه جات باشم بگم کاری نکردیم به خدا

هرحرفی بزنی یه چیزی توش درمیاره،مثلا من اینجوری بگم میره جلو بقیه(از جمله پسراش و دامادش) میگه فلانی میگه وقتی تو باهامون میای مسافرت،ما نمیتونیم کاری بکنیم😐

این سوتی رو هم بگم تو دلم نمونه😂😂ما رفته بودیم رودهن خونه ی خواهرشوهرم دعوت بودیم همه برادرشوهرا و ...

وای یعنی انقدر ضایع میبری ژل رو دستشویی زیادم خوب نیست استفادش

هرحرفی بزنی یه چیزی توش درمیاره،مثلا من اینجوری بگم میره جلو بقیه(از جمله پسراش و دامادش) میگه فلانی ...

خب من خنگ میشم همه چی میگم دست خودم نیس

هرحرفی بزنی یه چیزی توش درمیاره،مثلا من اینجوری بگم میره جلو بقیه(از جمله پسراش و دامادش) میگه فلانی ...

وا چه مادر شوهری من که خیلی راحتم باشون  نه این جور  مسافرت  بریم همیشه  با برادر خاهر شوهرم مریم   کلا خیلی خوبم حالا چند روزی تحمل مکنیم  ولی همه پیش هم میخابیم 

وا چه مادر شوهری من که خیلی راحتم باشون  نه این جور  مسافرت  بریم همیشه  با براد ...

تموم شد دیگه نمیزاری؟

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

ما تازه عروسی کرده بودیم با مامانم  اینا رفتیم روستای بابام   مادرشوهرمم  باخودمون  بردیم    شب شد  جاانداختن بخوابیم  ، زن ومرد جدا ، این شوهر منم از اون تازه دامادای سرتق بود  ک  از من جدانمیشد  و اومد کنار من خوابید  مادرشوهرمم این طرفم خوابید  ینی من وسط این مادرو پسربودم  اونطرف  مامانم وخواهرامو زنعموم (تویه اتاق3*4) همین که چراغا خاموش شد این چسبید بمن 🤦‍♀ منم نمیتونستم صدامو دربیارم   چون مادرشوهرم  تو یه سانتیم خوابیده بود خلاصه کارشو کرد🥴🥴 آخر کارم ک  بیشعور نفس نفس میزد 🥴وای نگم براتون که چه حالی داشتم  دوس داشتم همونجا خفش کنم 😤🤬🤕🙈ولی نتونستم چیزی بگم🤐 توکثافت  گرفتیم خوابیدم صبح از خجالت نمیتونستم  چشا مو باز کنم  خودمو زده بودم به خواب  ولی شوهرم عین خیالش نبود😤😨   بشر این همه پروووووو 🤒😡دیده بودین😩

این سوتی رو هم بگم تو دلم نمونه😂😂ما رفته بودیم رودهن خونه ی خواهرشوهرم دعوت بودیم همه برادرشوهرا و ...

وای خدا....خخخخخ

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
آخی عزیزم😄😄

عقد که بودم همیشه ماهی یبار عصری میرفتم خونه مادرشوهرم یبار پریود بودم بعد با شوهرم توی اتاق بودیم اذان رو که گفت شوهرم سریع نمازشو خوند مادرش اومد گفت بیایید بریم نماز جماعت

من گفتم نمیتونم بیام شوهرمم گفت منم  نمیام خوندم

مادرشوهرم نگاهمون کرد یه لبخندی زد و رفت😐