2777
2789
عنوان

خیانت

420 بازدید | 40 پست

کسی که باهاش در رابطم مدتهاست،یه نسبت فامیلی دوری باهام داره و این قضیه رو مادرامون فقط میدونن،اون اوایل شرط کرده بودم که فلانی ببین خط قرمز من نظامی شدنته من اگه قبول میکنی بسم الله نمیکنی ک هیچی دیگه زندگی خودته منو بزار کنار چون نه پدرم راضی میشه ن خودم زیاد میتونم تحمل کنم،مدت هاست از ایم اتفاق میگذره ،دیروز تولدم بود شبش که مراسم تموم شد اومدم سر گوشیم که با هم حرف بزنیم دلمم تنگ شده بود خیلی:)

گفت یه خبر دارم برات با یه حس خاصی ذوق ....

گفت یه جورایی کارم جور شد ،میرم پلیس فتا کارمند،براش زحمت کشیدم پولش خوبه شرایطش اوکیه خواستم کار ریگه ای جور کنم ولی گرونا اومد گند زد و این چیزا 

من دلم گرفت کلی گریه کردم گفت باشه نمیرم هر چی تو بخوای ولی تحت فشار خانوادش گفت دیگه مصمم هستم و میرم با نبودنتم کنار میام زندگیه دیگه فقط یادم میمونه تنهام گذاشتی.😭😭😭😭،خانوما من چی کار کنم😭😭😭دلم گرفته زده زیر قولش😭😭😭منم قبول کردم ک بره ولی شرایط خیلی سخته ۳ ماه دوره 😭دور از من من میمیرم قلبم داره وایمیسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم خیلی سخته . اه طرف منم میخاد بره ت نظام من اصن راضی نیستم ولی علاقه داره عشق اینچیزا و پلیس بازیو داره اصلا... فکنم مهمترین چیز اینه به علایقشون احترام بزاریم و این باهم بودنه باعث رشد و بالندگی دوطرفمون باشه نه اینکه باعث شه اون از ارزوهاش یمونه.. باور کن اگ نره حتی بهت هیچیم نگه تااخر عمر تو دلش میمونه ک بخاطر زندگی مشترکتون از هدفش گزشت

خب ما شرط کردیم دور این کارو حرفه رو خط بکشه بره دنبال کار دیگه

اااا فکر کردم میگین برههه 

واقعا هم شغل سختیه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
2790
2778
2791
2779
2792