2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 40 پست

شوهرمنم نظامیه.چرا دوست نداری؟یکم شیفتای خسته کننده دارن ولی خب علاقه فرد هم مهمه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
ببخشید قصد فضولی ندارم حقوقشون رو میشه حدودن بگید و اینکه چ مدارک تحصیلی و شرایطی لازمه.. میدونم وقت ...

۸ تومن شروع میشه

با لیسانس و فوق

و شروطای دیگه مثل بدون سابقه وواینا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😭😭😭😭😭نمیتونم دوریشو تحمل کنم میمیرم

اینکه تااخر عمر ازت دلگیر باشه چی؟ تو خرچیزی حکمتی هس عزیزم غمت نباشه اصلا.. ب این فکن انقد عاشقشی که حاضری بخاطر خوشحال بودنو رسیدن ب خاستش دوریو تحمل کنی.. حیلی حرفه واقعا خیلی عاشقی افریم بهت ب این عشق پاکت😍

۸ تومن شروع میشه با لیسانس و فوق و شروطای دیگه مثل بدون سابقه وواینا

واقعا نظام انقد حقوقش بالاست؟ فرقی نمیکنه رشتشون چیبوده؟ مدارک کمتر یا قسمتای دیگ مثلا پلیس فتا نه هرچیز دیگ. اونم همین حدوده؟

والا من هرچی پلیس دیدم اگه منطقه محروم هم رفتن واسه خدمت اگه متاهل بودن باخانوماشون رفتن تنها نرفتن 

شماعقد کردین؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اینکه تااخر عمر ازت دلگیر باشه چی؟ تو خرچیزی حکمتی هس عزیزم غمت نباشه اصلا.. ب این فکن انقد عاشقشی ک ...

😭😭😭دل من چی

من چه گناهی کردم که بعد از مدتها چندین ماه دور بمونم ازش😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شغلش با ارزش تر از من بود😭😭😭میگفت تو نباشی میمیرم ولی گفت کنار میام 

۸ تومن شروع میشه با لیسانس و فوق و شروطای دیگه مثل بدون سابقه وواینا

عزیزم اشتباهی به عرض رسوندن هیچ.ارگانی نظامی تو کشور به جز سپاه حقوق بالایی از همدیگه ندارن ارتشو نیروی انتظامی واین که فتا جزئی از نیروی انتظامی.....حقوق پایش ۴ تومن با کلی کسری پایینتر هم میاد

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
والا من هرچی پلیس دیدم اگه منطقه محروم هم رفتن واسه خدمت اگه متاهل بودن باخانوماشون رفتن تنها نرفتن& ...

😭😭😭😭ن کارو جور کنه میاد خواستگاری تا چند ماه پسش سرباز بود اون دورانم به سختی گذروندیم

😭😭😭😭کاش این بود من قبول نکردم کنارش کشید و باز...

واقعا هم شرایط سختیه منم کار نداشتم  و ندارم هنوز میخواستم برم نظام که فقط کار داشته باشم ولی پدر دختری وه میخواستم قبول نکرد کلا دنیا برام تموم شد

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 
😭😭😭دل من چی من چه گناهی کردم که بعد از مدتها چندین ماه دور بمونم ازش😭😭😭😭😭😭😭😭😭 شغلش با ...

شغلش انتخاب بود یا مثلا یجورایی بهترین شرایط؟ مثلا ببین یکی هس میتونه شغل دیگ ایم داشته باشه ولی علاقشو ترجیح میده بکیم هس بهترین شرایط و مطبوع ترین حالت اینه اون شغلو انتخاب کنه با تمام سختیاش. ب این فکن با انتخاب شرایط مناسبتر میخاد در اخر برا تو زندگی بسازه و خوشبختت کنه

2790
2778
2791
2779
2792