2777
2789
عنوان

خیانت

561 بازدید | 53 پست

میشه لطفاراهنمایی کنین

چندروزه فهمیدم بابام داره به مامانم خیانت میکنه اصلابابام آدم این کارانبود یعنی وقتی به شوهرم گفتم اصلاباورنمیکرد

دارم روانی میشم ازیطرف نمیتونم به مامانم بگم ازیه طرف اصلانمیتونم بابابام حرف بزنم

تازگی فهمیدم اصلاخیلی وقته مامان بابام باهم رابطه ندارن

چیکارکنم لطفاکمک کنین

هرسوالی باشه جواب میدم

امیدت فقط به اون بالایی باشه

از کجا فهمیدی یگو

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

چرا به شوهرت گفتی؟😒🎈برو مامانت بگو 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا اینارو میخونم دیگ ناامید میشم از ی روز زنده موندن بنی تو پیریم باید فکر این چیزا باشیم؟؟ب مامانت نگو گناه داره شماره زنرو از تو گوشی بابات بردار بشورش.. بعدم خط باباتو با ناخن خراب کن تا بسوزه بره ی خط دیگ بگیره صدرصد شماره زنه هم حفظش نیست و تمام

واقعا اینارو میخونم دیگ ناامید میشم از ی روز زنده موندن بنی تو پیریم باید فکر این چیزا باشیم؟؟ب ماما ...

فقط اونجاش که گفتی خط باباتو با ناخن خراب کن 😂

خب میره دوباره همون شماره رو میگیره 😐

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز