2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 53 پست
والله چی بگم تمام این حرفاروبهش زدم آخرشم گفتم ازچشم ماافتادی  یرگشت گفت مهم نیس منم فقط دلم ...

یه دعا هست برای عشق حرام اونو بخون که اون زنه از سرش بره .

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
من کلا الان یه مرده متحرک هستم  دیگه هیچ وقت به هیچ مردی نمیتونم اعتمادکنم حتی اگه بخوامم دیگه ...

شوهرت اگه پیامارو ندیده انکار کن بگو اشتباه کردی .شاید مشکلش با مامانت حل شه .اونوقت تا آخر عمرت آتو داره ازت .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرت اگه پیامارو ندیده انکار کن بگو اشتباه کردی .شاید مشکلش با مامانت حل شه .اونوقت تا آخر عمرت آتو ...

مگه ماباهم دشمنیم ازم آتوداشته باشه 

شماهاباشوهرتون دوستین یادشمن؟

چرااینقد منحرف آخه

امیدت فقط به اون بالایی باشه
من کلا الان یه مرده متحرک هستم  دیگه هیچ وقت به هیچ مردی نمیتونم اعتمادکنم حتی اگه بخوامم دیگه ...

طفلک مامانت که روحش هم خبر نداره .شاید مامانت هم از بابات سردی دیده که چسبیده به کارش .مردا کلا همینن نباید بهشون دل خوش کرد بداشون که بدن خوباشونم بد میشن موقع پیری 

میدونی مردا وقتی تنوع رو بچشن دیگه دست برنمیدارن .این زنه نشد یه زن دیگه .شاید مامانت هم تا حالا فهمیده به رو نیاورده شما هم هیچی بهش نگید شاید خجالت بکشه از شما 😔

مگه ماباهم دشمنیم ازم آتوداشته باشه  شماهاباشوهرتون دوستین یادشمن؟ چرااینقد منحرف آخه

اتفاقا منو شوهرم با هم خیلی دوستیم .اخلاقش هم خوبه .اما یه بار یه راز خانوادگی رو بهش گفتم .چند سال بعد وسط دعوا زد تو روم .هر چند بلافاصله پشیمون شد عذر خواهی کرد اما اونجا فهمیدم که نباید همه چیو به شوهر گف .به هر حال اونایی که بهت گفتن نگو سنشون از شما بیشتره براساس تجربیاتشون میگن .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز