2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 53 پست
پیامک مشکوک

مشکوک چیه 

یعنی مطمئن نیستی، مشکوکی تازه؟ آبروی بدبختم بردی، اول مطمئن شو

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه مستقیم نمیتونی با بابات حرف بزنی واسش پیام بده ....بگو پدرمن همه امیدم تویی نذار خونه پرمحبتتون خراب بشه و حرفهای دلتو بنویس.درضمن بچگی کردی ب شوهرت گفتی

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
واقعا اینارو میخونم دیگ ناامید میشم از ی روز زنده موندن بنی تو پیریم باید فکر این چیزا باشیم؟؟ب ماما ...

زنه فامیلشه هم محلیمونه

امیدت فقط به اون بالایی باشه

وقتی میگی ازخیلی وقته باهم رابطه ندارن شک نکن مامانت درجریانه وبیخیال شده واصلااشتب کردی به شوهرت گفتی یجوری ی چیزای به مادرت بپرون بگوحواست به باباهس کجامیره نمیره چراازهم دورین وازاین حرفااگه دیدی سکوت کردبدون همچی میدونه وادامه نده بوقتش بابات سرش به سنگ میخوره واول وآخرش به مامانت برمیگرده واسه آبروهم شده خوب میشه توکاری نکن

زندگی اونا به شما ربطی نداره. اشتباه کردی به شوهرت گفتی. حالا هم یه جوری بهش بگو بررسی کردم اشتباه بوده. خودتم دیگه پیگیر نشو

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
خب برو سراغ زنه حالا ک میشناسیش پدرت و مادرت چن سالشونه

وای اصلن نمیشه این قضایا رو هم زد .یهو خدانکرده زنه عقد باباش باشه چی ؟!اونوقت مامانش بفهمه همه چی جهنم میشه براش 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

دوستان من بایدبایکی مشور میکردم کمک میخواستم من ازشوهرم مطمئنم 

لطفابه این موضوع کارنداشته باشین

قضیه کلایه چیزدیگهس

امیدت فقط به اون بالایی باشه

ب شوهرت نباید میگفتی قبح قضیه ریخته میشه و میگه بابات ک کرد منم خیانت میکنم..برو براش ماستمالی کن بگو شوخی کردم میخاستم عکس العملتو ببینم بعدشم شدید بزن زیر خنده و بگو مگه ممکنه بابای من خیانت کنه بمامانم؟و بخند بعدش..

هرچی میشه ب شوهرت نگو من اوایل ک عقد بودم همه چیو میگفتم و خیلی بچه بودم 16_17سالم بود اماالان فهمیدم ک خیلی چیزا رو نباید میگفتم هرچقدرم طرفت قابل اعتماد باشه و خوب باشه بازم یروزی از اینکه درباره خانوادت بهش چیزی گفتی پشیمونت میکنه زندگی پستی بلندی زیادداره فقط جلوپاتو نبین

دوستان من بایدبایکی مشور میکردم کمک میخواستم من ازشوهرم مطمئنم  لطفابه این موضوع کارنداشته باش ...

اشتباه میکنی علنا جواز اینکارو در آینده به شوهرت دادی .مردا اول ازدواج قدیسه ن بعدا از شمر بدتر میشن 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز