2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این فقط یه سوال بود این همه خشونت و عقده از کجا میاد هرچیم لایق خودته به دیگران نگو

از‌اونجایی‌میاد‌که‌کوردا‌توی‌جنگ‌خودشونو‌نشان‌دادن‌به‌خاطر‌بقیه‌حالا‌یکی‌مثل تومیگه‌از‌چی‌کوردا‌خوشتون‌میاد‌اره‌ازغیرت‌‌وهمدلی‌مهمانوازی ‌کمه‌یا‌بازم‌بگم

تفنگ‌های پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شده‌اند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگ‌ها ! از کسی که کتابخانه دارد و کتاب‌های زیادی می‌خواند نباید هراسید، از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می‌پندارد، ولی هرگز آن را نخوانده است !یه جمله معروف هست که میگه:"آدم رو اگه بندازی تو دریا ماهی میشه؛و اگه بندازی تو بیابون مار میشه..."آدمها عادت میکنن؛یکی به بدبختی، یکی به تنهایی...پس سعی کنید به چیزای خوب عادت کنید وگرنه خیلی چیزارو از دست میدین!

در کل سه نوع کوردی داریم  که هرکدوم کلی لهجه های مختلف دارن

کوردی شمالی که میشه همون کرمانجی که تو خراسان شمالیه 

کوردیه مرکزی یا سورانی که تو اعلب شهرای کوردستان به جز بیجاره 

کوردی جنوبی یا کلهر که میشه لهجه ی کرمانشاه و گروسی یا همون بیجاری که همون زبان سعید اقاخانی تو فیلمه

همشونم اصالت دارن و پیشینه ی تاریخی 

یا ابوالفضل چرا اینجوری هستین چرا با این رفتارا ذهنیت مردم و نسبت به کوردا خراب میکنین.. چرا انقد د ...

همه اول از هر قومی انسانیم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
غیرتی هستن ولی ب نظرم جای لجباز بگین تعصب دارن 

ن لجبازم هست خب بجز تعصب. حرف حرف خودش باید باشه

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
من که نگفتم توهین کردی 😑 منظورم اینه که شنیده ها و ذهنیات شما ممکنه خیلیی با واقعیت متفاوت باشه ،ه ...

من گفتم که ببینم درسته یا نه🤗همین

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
ن لجبازم هست خب بجز تعصب. حرف حرف خودش باید باشه

پروردگارا لجبازی این فرد را از سرش دور کن🤲🤲

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
چی؟

مگه نمیگی دوس پسرت کورده یاد نگرفتی؟؟؟

برو ازش بپرس؟؟

2824
2823
2791
2779
2792