2821
2789
همه کردها اصیلن مثلا کردی که تو ایلامه یا تو کرمانشاه اصالت نداره؟همشون پیشینه تاریخی دارن فقط لهجه ...

منظورم از اصالت ی چیز دیگه بودا عزیزم😞نگفتم که بدن..گفتم شنیدم لکن درسته یا نه؟

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از‌همه‌چیزایی‌که‌تو‌در‌وجودت‌نیست‌نکنه‌خودت‌و‌آدم‌فرض‌پکمی‌آشغال

این فقط یه سوال بود این همه خشونت و عقده از کجا میاد هرچیم لایق خودته به دیگران نگو

بعضی ها پنجره ها را باز میکنند و فریاد میکشند بعضی ها پرده ها را می کشند و گریه میکنند
جدی؟منم دوست پسرم کورده

چونی بوک

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
منظورم از اصالت ی چیز دیگه بودا عزیزم😞نگفتم که بدن..گفتم شنیدم لکن درسته یا نه؟

نه لک یه زبان دیگه اس مابین کوردی و لری ولی هیچکدوم نیس

کردی کرمانشاه فرق داره

کرمانشاهی کورده اصالتم ربطی به منطقه نداره اصلی و فیکم نداریم همه اصلن

اصالتتت اونجوری منظورم نبود من خودم دوستای کرمانشاهی دارم خیلی هم ماهن ولی شنیدم که لکن

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
چقدر تو بی ادبی سوال کرد دیگه😐

عزیزان به اعصابتون مثلث باشید لطفا 

متانت آرامش قبل از اینکه کورد یا هر قوم دیگه ای باشیم انسانیم❤❤❤

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
جدی؟منم دوست پسرم کورده

اره البته شوهرمن ک اینجوریه یعنی غیرتی ولجبازو رواعتقادات ش خیلی وایمیسته. یعنی  کسی توکوچه نگام کنه میره دعواراه میندازه. بیشتر وقتاهیچی نمبگم بهش

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
اره البته شوهرمن ک اینجوریه یعنی غیرتی ولجبازو رواعتقادات ش خیلی وایمیسته. یعنی  کسی توکوچه نگا ...

غیرتی هستن

ولی ب نظرم جای لجباز بگین تعصب دارن 

یا ابوالفضل چرا اینجوری هستین

چرا با این رفتارا ذهنیت مردم و نسبت به کوردا خراب میکنین.. چرا انقد دعوا دارین..یا خدا

طرف یه سوال عادی هم میپرسه باهاش با لحن تند حرف میزنین

یه کم آروم‌تر😳 من هیچوقت تو تاپیکایی که مربوط به یه قومیت میشه شرکت نمیکنم ولی الآن نتونستم سکوت کنم

🖤

2824
2823
2791
2779
2792