2821
2789
افرین ویژگی بارزشونه

اقا چ ربطی ب کردا داره بقیه اقوام لجباز ندارن🤯🤯🤯🤯

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
✋😎

بهت برخورد.؟ خانوادگی لجبازن ولی آدمای خوبین. 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

البته سعید اقاخانی گروسه و ماهم اصالتا گروسیم حسن زیرک فکرمیکنم سورانی یا اردلان باشه

پاینده باشی

دوستای سوران زیادی دارم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
از چی کوردها خوشت میاد 

از‌همه‌چیزایی‌که‌تو‌در‌وجودت‌نیست‌نکنه‌خودت‌و‌آدم‌فرض‌پکمی‌آشغال

تفنگ‌های پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شده‌اند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگ‌ها ! از کسی که کتابخانه دارد و کتاب‌های زیادی می‌خواند نباید هراسید، از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می‌پندارد، ولی هرگز آن را نخوانده است !یه جمله معروف هست که میگه:"آدم رو اگه بندازی تو دریا ماهی میشه؛و اگه بندازی تو بیابون مار میشه..."آدمها عادت میکنن؛یکی به بدبختی، یکی به تنهایی...پس سعی کنید به چیزای خوب عادت کنید وگرنه خیلی چیزارو از دست میدین!
بهت برخورد.؟ خانوادگی لجبازن ولی آدمای خوبین.  

نه برنخورد 

خب خانواده شوهر شما خانوادگی لجبازن دیگه به بقیه کوردها نمیتونید تعمیمش بدید

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
فک کنم کردهای اصیل بیشتر کردهای مهاباد شهرهای کردستان باشن

همه کردها اصیلن مثلا کردی که تو ایلامه یا تو کرمانشاه اصالت نداره؟همشون پیشینه تاریخی دارن فقط لهجه ها متفاوته تو خوده شهرای کردستانم لهجه فرق داره

من خودمم کردم😑 ولی ویژگی بارزشونه دیگه نه گفتم همه کردا که😑

نمیدونم شاید

2790
2823
2791
2779
2792