2821
2789
عزیزم روستای پریان که فامیل داریم اونجا😊وکندوله وساتیاری که تو کرمانشاهه روستای پالنگان که تو کردس ...

وای روستای پلنگان که عشقه سه روز اونجا بودم وقتی برگشتم بغض کردم هروقت عکساشو میبینم میگم کاش الان برگردم ببینم زمستونش چطوریه تابستونش چطور میگذره 😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما دختر خیلی خوبی هستی 😍 کردها خیلی رواین موضوع حساسن اول دخترو زیرنظر میگیرن وخانوادش . دیدن وا ...

مرسی عزیزم بیشتر پسرای کورد خواستگارم بودن و چندتا خانم کرد تو خیابون 

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
مرسی عزیزم بیشتر پسرای کورد خواستگارم بودن و چندتا خانم کرد تو خیابون 

منم خواهرم یع بار باهاش بودم تو خیابون یع خانومه ازش خواستگاری کرد بهش گفتم خانوم شما چطور خواهر منو پسندکردین بایع نگاه معلومه زیبایی خواهرم چشتونه گرفته وببخشید من ازطرف خواهرم میگم که جوابش منفیه گفت نه از کجا تا اینجا دنبالتون اومدم گفت خواهرت خیلی دخترخوبیه حیاداره و...زیباییشم چشمو گرفته عجیب بود برام ولی یع معذرت خواهی کردیمو جدا شدیم از هم خیلی روخواهرم حساسم 😁😁😁😁

کوره ریامه قور بوگیان ولیان که . هرکی پشت سرمان قصه کی فره فره گو خواردیه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂یکگ چید ترجمه کِد ده تریش نیدنه بانه عیبه 😂اهمیت نیه هر که چشتگ بیوشه معلومه هرر ادب نیرع و له کو گورا بیه عصاب خود خراو مکه عزیزگم

منم خواهرم یع بار باهاش بودم تو خیابون یع خانومه ازش خواستگاری کرد بهش گفتم خانوم شما چطور خواهر منو ...

😁اره برای منم عجیبه تو خیابون و مسجد خواستگاری میکنن منم اون شهر دانشجو بودم ولی خیلی مردم خونگرم و مهربونی هستن

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
توخوا ای تایپکگه بچو صفحه اولی دوجاره اخون هرچی له دمیان درایک ایژن له او لا ایشن نه ایمه سوال اکرد ...

عزیزکم خصع نخوه هر قومگ توهیش شنوه هر ایمه نیم  چو له دسمان چید چشتگیش بیوشی ایوشن عقده دری وبد روانی هیچیش گیرد نیچیه 

وای روستای پلنگان که عشقه سه روز اونجا بودم وقتی برگشتم بغض کردم هروقت عکساشو میبینم میگم کاش الان ب ...

واقعا طبیعتش بی نظیره بخدا به من باشه میرم اونجا زندگی میکنم😊

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز