2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کورد کجاس شوهرتون

کرمانشاه

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

من هم کُردم .. اونایی ک میگن کُرد ها تعصبی هستن باید بگم  که همین نون خ رو ببینید چ راحت همشون کنار هم میشینین همو دعوت میکنن خونه هاشون باهم چادر میزنن چه زن چ مرد کنار هم هستن از بس چشم و دلشون پاکه و بهم اعتماد دارن پس الکی نگید کُرد ها تعصبین و ... ،،،!! کُرد ها ثابت کردن اگ ی ویژگی بد دارن بجاش ۱۰ تا ویژگی خوب دارن کنارش .. الکی نیست که همه دوسشون دارن ..

🥰
بچه هاکرمانشاهیاچحوررسم ورسوماتی دارن؟

مثلا واسه ازدواج اول سه ماه دختر و پسر مثلای حلقه دست هم میکنه ببین بهم میخوره یا ن اگه نخوردن دیگه طلاقی در کار نیست مهر طلاق بخور ی

💜🫀
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز