2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به نوش جونتون. با خمیر سنگک خوب میشه؟ خمیر رو چجوری تهیه کردید؟؟

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

عزیزم میشه دستورشو کامل بزاری 

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

بچه ها برای خمیرش میتونید خمیر سنگک آماده از نونوایی تهیه کنید نگران مریضی نباشید چون تو فر با دمای ۲۰۰ درجه میپزه.اما اون دسته که نگران ترن میتونن آرد سنگک تهیه کنند و یکم خمیرمایه (یه قاشق مربا خوری)رو باکمی آب گرم مخلوط کنن بزارن جای گرم وقتی حباب زدو بادکرد به ارد سنگک اضافه کنند و آب بریزن و مخلوط کنن بزارن یکم استراحت کنه خمیره نونوایی که دیدین چطوره همونجوری..

سینی فر رو خوب چرب کنید خمیرو با قطر کم پهن کنید چون بعد پخت بادمیکنه و ضخیم میشه پهن کردن خمیرش چون  کش میاد یکم زمان میبره خوب پهنش کتید حدود پنج دقیقه با دمای ۱۸۰ بزارید بپزه بیرون بیارید و سس کچاپ بمالید روی خمیر. تو یه ماهیتابه گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده تفت بدید خیلی خوب تفت بدیدپودرسیر یا سیر له شده اضافه کنید و دوقاشق غذاخوری پر آویشن و یکم فلفل سیاه.بریزید رو خمیر فلفل دلمه و هات داگ(یه مدل سوسیس که از طعمش خوشم میاد)ریز کنید و قارچ رو بریزید روش میتونید از مرغ ریش شده استفاده کنید و یا کالباس یا هرچیزی که علاقه دارین حسابی پنیر پیتزا بریزید و اب اسپری کنید برای تزئین هم فلفل دلمه حلقه شده و قارچ ورقه ای و باز پودر اویشن و زیتون سیاه حلقه شده.تو اون تستر با دمای ۲۰۰ درجه بیستوپنج دقیقه بزارید خواستید روش طلایی بشه تو ردیف بالاتر بزارید نزدیک المنت ها..

نوش جونتون

" یه خَلو...یه خَلاء ، خَلصِه ؛ فِکرِه خُدا  "