2777
2789

خیلی حس بدیه اون من هرچی دوست دارم میخره میاره برام دوسم داره اونوقت من بهش بدبینم حالا بهتون بگم منشا این بدبینی کجاس نامزد که بودیم ۴ سال پیش یه سوال از من پرسید و تا الان از ذهن من پاک نشده اینکه وقتی زن باردار شد نمیتونه رابطه انجام بده ؟ اونوقت شوهرش باید بره زن صیغه کنه؟ من دعوای بزرگی باهاش کردم و تا طلاق بردمش گفت اشتباه کرده و این سوال رو همینطوری پرسیده حالا الان این حرفش مدام میاد توی ذهنم حالم بد میشه بنظرتون به روش بیارم که از چی ناراحتم چون مدام میگه چرا ناراحتی 😑😑😑😑 میدونم حرف قدیمیه ارزش نداره ولی ذهن من رو خراب کرده

وا دیوونه ای مگه سر یه شک الکی 😕😕

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا تو بارداری رابطه نداشته باشی؟این حرف اصلا علمی نیست.فقط کسایی که سابقه سقط داشتن و استراحت مطلقن نباید رابطه داشته باشن که اونم دکتر مشخص میکنه.مثلا من با اینکه دو تا سقط داشتم برای رابطه اصلا مشکلی نداشتم چون بارداریم سالم بود.

بهش بگو رابطه تو بارداری اشکالی نداره.

اون حرفشم فراموش کن یه چیزی الکی گفته.بعد این همه سال با یاداوریش خودت و اذیت نکن.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

هورمونات ریخته بهم وضو بگیر چارتا صفحه قرآن بخون از خدا بخاه ب دلت ارامش بده اینجوری ک از همسرت تعریف میکنی مطمئنا اهل خیانت نیست

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
میدونم عزیزم اون این سوال رو ندونسته پرسید

الان دیگه چند سال گذشته،طبیعیه که تو این دوران حساس میشی ولی با فک کردن به موضوعی که مال چند سال قبله خودت و بچت و ناراحت نکن عزیزم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍