2777
2789

الهی بگردم خیلی سخته خیلی

منم 12 روز دیگه موعدمه از خدا میخوام این لحظه رو نبینم دیگه این ماه

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکل کن به خدا بیصبری و غصه کارو بدتر میکنه. انشاالله  به زودی دامنت سبز میشه.

نمیدونم چی بگم میدونم خدا هوامو داره ولی نمیتونم با دیدن این ناراحتی نکنم خدایا اخرین بی بی منفی باشه

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
الهی بگردم خیلی سخته خیلی منم 12 روز دیگه موعدمه از خدا میخوام این لحظه رو نبینم دیگه این ماه

ایشالا دیگه این ماه مامان میشی

نمیدونم چی بگم میدونم خدا هوامو داره ولی نمیتونم با دیدن این ناراحتی نکنم خدایا اخرین بی بی منفی باش ...

ان شالله.

تحت درمان هستین یا تازه اقدام کردین؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ان شالله. تحت درمان هستین یا تازه اقدام کردین؟

4 ماهه تحت نظر دکتر اقدام میکنم بدون دارو و هیچی میگن سالمین مشکلی ندارین این ماه باردار میشین باز نمیشه

ن فکر نکنم😢😢😢😢یه روز دیگه چ تاثیری داره

خیلی تاثیر داره عزیزم دوست خودم 5 روز از موعدش گذشته بود بی بی زد منفی بود روز 7 هاله انداخت روز 9 پررنگ شد

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
خیلی تاثیر داره عزیزم دوست خودم 5 روز از موعدش گذشته بود بی بی زد منفی بود روز 7 هاله انداخت روز 9 پ ...

وای ایشالا خدا از دهنت بشنوه 😢😢😢😢😢😢

وای ایشالا خدا از دهنت بشنوه 😢😢😢😢😢😢

آره گلی چرا که امیدتو از دست نده 

ایشالله که بارداری و خبر خوبشو بهم میدی

آره گلی چرا که امیدتو از دست نده  ایشالله که بارداری و خبر خوبشو بهم میدی

بخدای باردار باشم هرچی بخوای بهت میدم😘😘😘

4 ماهه تحت نظر دکتر اقدام میکنم بدون دارو و هیچی میگن سالمین مشکلی ندارین این ماه باردار میشین باز ن ...

خوب پس هنوز اولشه.اصلا نگران نباشو استرس نداشته باش.هر وقت خدا خودش صلاح بدونه بچه دارمیشین.فقط مکمل هایی که دکتر داده رو استفاده کن و در رابطه هم سعی کن روزهای تخمک گذاری حتما باشه.

ببخشید رک میگم.
بدون استرس باش در رابطه باید دخووول عمیق باشه بعد از اتمام کار دستشویی نرین وبه پهلو دراز بکشین ۲ساعت

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ