همیشه نباید که از بدیهاشون گفت بالاخره یه خوبیهای.خانواده هم دارن دیگه.اول خودم شروع میکنم، یکی از خصلت های خوب تو خونواده شوهرم نماز اول وقتشونه خیییلیییی مقید به این مورد هستن.و اینکه مهمون نواز هستن ووو دیگه یادم بیفته میگم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکی از خصوصیات خوبشون اینه که اصلا از بچه هاشون انتظار ندارن حتی کادوی روز مادر یا پدر هم قبول نمیکنن چیزی هم ببری حتما جبران میکنن یه نون بچه هاشون برا خونه بگیره غیر ممکنه پولشو حساب نکنن
کار به کارمون اصلا ندارن.خصوصا خواهرشوهرام.احترامشون رو دارم احترامم رو دارن.خیلیییی اوقات شده ۲۰ روز هم خونه پدرشوهرم بودم با تمام خونواده شوهرم از دختر و نوه و....خیلی هم خوش گذشته بهم
ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍