2777
2789
عنوان

اون تستر یا مایکروویو (مایکروفر)

117 بازدید | 14 پست

سلام خانوما به نظرتون مایکروفر کاربردی تره یا تستر؟  با کدومش ادم راحت تر‌میتونه کیک و شیرینی بپزه و یا مرغ بپزه؟ 

لطفا اگه از برندی راضی هستین اسم و مدل برند رو هم بگین.‌

هر لحظه حضور خدا رو پیشم حس کردم همیشه کمکم بوده❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توستر من‌ماکروفر دارم فقط واس غذا گرم کردن

یعنی تو ماکروفر نمیشه غذا پخت؟ اخه یه مدل هایی هست که حتی روش عکس غذا ها رو هم کشیده!!!!!

ما توستر داریم به درد نمیخوره غذا رو خشک میکنه البته خوبیش هم اینه که مثل مایکروفر اشعه نداره وضرری ...

من همه چی میسازم  تا حالا خشک نشده خیلی هم ابدار میشه حتی کباب هم درست میکنم‌باهاش شاید درجه رو میزان نکردین

یعنی تو ماکروفر نمیشه غذا پخت؟ اخه یه مدل هایی هست که حتی روش عکس غذا ها رو هم کشیده!!!!!

میشه .غذاها پخته میشن سرخ نمیشن نرمن

ولی مامانم توستر دارن کیک پیتزا .جوجه مرغ همه چی توش میپزن فقط نون و غذا نمیشه گرم کنی

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴
من دوتا رو دارم ولی واسه این چیزایی ک گفتی فقط از توستر استفاده میکنم. الآنم مدلای لمسی و خوشکلش اوم ...

خیلی ممنون از راهنمایتون ❤

میشه .غذاها پخته میشن سرخ نمیشن نرمن ولی مامانم توستر دارن کیک پیتزا .جوجه مرغ همه چی توش میپزن فقط ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 🥰