2777
2789
عنوان

ممکنه ازین کارم ناراحت بشه؟

151 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

من از ی پیجی ی وسیله خریدم خیلی راضی بودم از کیفیت و برخوردشون

به دوستم که پیج خوب و با فالوور زیاد داره گفتم بخاطر خوبی و محبت این خانم براش تبلیغ بذاره

این دوستمم برای تبلیغاتش هزینه میگیره ولی بخاطر اینکه خودش دوست داره از پیجای باوجدان حمایت کنه قبول کرده براش تبلیغ کنه

قصدم خوشحال کردن اون خانمه

حالا ی استرسی افتاده به دلم نکنه دلش نخواد براش تبلیغ کنم🤔 انگار وسواس گرفتم😣 پیج دوستم پیج خوب و عالی هستش ولی نمیدونم چرا این فکر ولم نمیکنه😐

بچه ها لطفا نگید چه پیجیه اگه دیدم راضی بود حتما تاپیک میزنم معرفیش میکنم

🌷

خب به دوستتون بگین گلم ببنین ناراحت میشن یا نه

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به دوستتون بگین گلم ببنین ناراحت میشن یا نه

خب میخواستم سورپرایز بشه😍

بعدم این دوستم گفت در اولین فرصت میذارم هنوز نذاشته حالا میگم شاید حالا شاید بهر دلیلی نشد بذاره  اونوقت بد میشه

🌷
خب میخواستم سورپرایز بشه😍 بعدم این دوستم گفت در اولین فرصت میذارم هنوز نذاشته حالا میگم شاید حالا ...

اخه اینجوری که اذیت میشین فقط فکر و خیال میکنین 

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
اخه اینجوری که اذیت میشین فقط فکر و خیال میکنین 

چی بگم آخه منطقی که فکر کنی اصلا نباید ناراحت بشه تازه کلیم باید خوشحال شه

اما نمیدونم این چه فکریه ولم نمیکنه

بنظر شما ممکنه دوست نداشته باشه تو ی پیج خوب تبلیغ کارش گذاشته بشه؟

🌷
چی بگم آخه منطقی که فکر کنی اصلا نباید ناراحت بشه تازه کلیم باید خوشحال شه اما نمیدونم این چه فکریه ...

به نظرم نه ،،خوش حال میشه ولی خب هر کسی نظر شخصی خودشو داره اگه انقدر اذستتون میکنه بهش بگین بیخیال سورپرایز بشین