هیش مدیر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 عنوان تعلیق شده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 129 پست توبه۱۱۳ تعلیق شد؟آخر من نفهمیدم مشاور بود یا نبود مرد بود زن بود چی بود همه ریختین سرش میشه یکی توضیح بده😐ترکید؟راستی شما فهمیدی مشاور بود یا نه؟ کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤ 1399/01/26 | 08:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aghay_khas عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 787 خدا شاهده راضی نیستم🤣 نه دیگه زحمت کشیدی حضرت علی گفته عرق کارگر تا خشک نشده مزدش بده🤣
dokhibalaaa عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 2051 من یه ۱۰تا خط دارم دفعه بعد اگ خواستی🤣نیست ک من خیلی بدم خط زیاد دارم این دفعه قصد کردم سعی کنم نترکم😑اگه تعلیقم کنن دیگه خط ندارم ولی قصد دارم اگه دوباره تعلیق شدم برم باز از اول شروع کنم کاربری اولمو برگردونم
aghay_khas عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 787 تو که انقد بد بد میکنی اسمتو میزاشتی اقای بد دیگه انقد تکرارش نکنی واسه همه😂😂😂 اینقدر بد هستم ک تو بد بودن خاص هستم🤣🤣🤣🤣
گل19 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 1071 چیکار کرده مگه ریختن سرش؟ هیچ کاری منو توی تاپیک های باحال تگ کنید اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤ تاپیک ترسناک
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 نه دیگه زحمت کشیدی حضرت علی گفته عرق کارگر تا خشک نشده مزدش بده🤣 تو مگه بد نبودی دروغ گو 🤣تو که انقدر بچه مسلمونی راضی نیستم به جان تو😂جدا از شوخی بسه دیگه داره بهم بر مبخوره🙂 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
dokhibalaaa عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 2051 عزیزززم اینجا شده مهد کودک جدی نگیرش گلم چیزی بگیم میترکیم همینو نگه دار😘😘 این دفعه قصد دارم بحث سیاسی میاسی نکنم فقط خل بازی😂😂فک نکنم دیگه بترکم
aghay_khas عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 787 این دفعه قصد کردم سعی کنم نترکم😑 اگه تعلیقم کنن دیگه خط ندارم ولی قصد دارم اگه دوباره تعلیق ... احسنت ب این پشت کار مرحبا
crazy_girl عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 8172 اینقدر بد هستم ک تو بد بودن خاص هستم🤣🤣🤣🤣 حالا بد بودنم همچین چیز خاصی نیساتفاقا ثابت شده اونایی که ادعا به بد بودن دارن از همه غیر بد ترن😂😂😂وگرنه کسی که واقعا بده سعی بع نشون دادنش نداره😌😌 مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
aghay_khas عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 787 تو مگه بد نبودی دروغ گو 🤣تو که انقدر بچه مسلمونی راضی نیستم به جان تو😂 جدا از شوخی بسه دیگه داره ... 🤣🤣🤣🤣🤣😋😋😋باشه
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 این دفعه قصد دارم بحث سیاسی میاسی نکنم فقط خل بازی😂😂 فک نکنم دیگه بترکم 😂الان میگن نی نی یار این دیوونس از این روپوش برعکسا تنش کن ببرش کاربریشم تعلیق کن🤣 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
dokhibalaaa عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 2051 😂الان میگن نی نی یار این دیوونس از این روپوش برعکسا تنش کن ببرش کاربریشم تعلیق کن🤣 واقعا شانس ک ندارم 😂😂
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 هیشی جونی من رفتم فعلا😘❤ برو عشقم بای کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 واقعا شانس ک ندارم 😂😂 🤣تو میتونی قوی باش کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
aghay_khas عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 787 حالا بد بودنم همچین چیز خاصی نیس اتفاقا ثابت شده اونایی که ادعا به بد بودن دارن از همه غیر بد ترن😂 ... 😎😎😎😎😎