هیش مدیر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 عنوان تعلیق شده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 129 پست توبه۱۱۳ تعلیق شد؟آخر من نفهمیدم مشاور بود یا نبود مرد بود زن بود چی بود همه ریختین سرش میشه یکی توضیح بده😐ترکید؟راستی شما فهمیدی مشاور بود یا نه؟ کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤ 1399/01/26 | 08:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahehh عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5391 ن فک کنم مهندس رضا تاج سرتون 😂😂😂@مهندس_رضا_تاج_سرتون خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
crazy_girl عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 8172 @مهندس_رضا این کاربریش که خیلی وقته تعلیق شده مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
elahehh عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5391 تاج سر؟😂 چه غلطا 🤣🤣🤣 خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
aghay_khas عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 787 😂من گفتم کرم از خوده درخته دهنی از من سرویس آخر گذاشتم رقتم🤣🤣🤣 اها حالا میخوای گزارش بزن بترکم
dokhibalaaa عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 2051 قبلا هم بودم ولی ترکیدم یعنی بد ترکیدم هااا نمیدونم چرا وقتی جواب بی ادبی بعضی از به اصط ... عیب نداره بزرگ میشی یادت میره من از سال ۹۶ اینجام انقد ترکیدم ک حسابش از دستم در رفته با خط همممه اومدم دیگه😂الانم با خط دوستم عضوم😑
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 همین جریان مهندس رضا 😂 مهندس رضا با یه پسره دیگه دعواش شده بود🤣 اوووو هنوز درگیر اون بچه پرویید😎🤣 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 اها حالا میخوای گزارش بزن بترکم دارم طرف تو میگیرم چرا گزارش؟ ! کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
aghay_khas عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 787 عیب نداره بزرگ میشی یادت میره من از سال ۹۶ اینجام انقد ترکیدم ک حسابش از دستم در رفته با خط ه ... من یه ۱۰تا خط دارم دفعه بعد اگ خواستی🤣نیست ک من خیلی بدم خط زیاد دارم
عشقمرده عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3080 دیشب برای اولین بار گیس کشی آقایون رو دیدم😂 فقط یه نفر گیس میکشیداون مهندس ک بندخدا چیزی نگفت هرچی که بین منو اون بود از جنس گنـــاه شــد اون دنیاهم تبـــاه شد...
aghay_khas عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 787 دارم طرف تو میگیرم چرا گزارش؟ ! اها مرسی چقد میشه نقد حساب کنم🤣
اندیشه۶۷ عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 4770 من ی بار ریپ کردم ی کاربریو راجب اینه بود گفتم ن برو ببین خوشکل میشی تو اینه دیدم یارو گف شبیه جوونی الن دلون شدم آغا من جاخوردم رفتم ب کاربریش نگاه کردم دیدم مرد هس 😂😂😂 من راجب فوتبال با اقایون حرف میزنم توتاپیک غیرازون خوشم نمیاد بیان تو تاپیکا
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 اها مرسی چقد میشه نقد حساب کنم🤣 خدا شاهده راضی نیستم🤣 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
dokhibalaaa عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 2051 جدی؟ منم از۹۵ هستم😂 آره بخدا ب درک بزار انقد بترکم ک هیچیم نمونه یه کاربریمو دو سه بار برگردوندم سر بنزین دیگه گفتن عمرا پست نمیدیم😞
crazy_girl عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 8172 من یه ۱۰تا خط دارم دفعه بعد اگ خواستی🤣نیست ک من خیلی بدم خط زیاد دارم تو که انقد بد بد میکنی اسمتو میزاشتی اقای بد دیگه انقد تکرارش نکنی واسه همه😂😂😂 مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 تو که انقد بد بد میکنی اسمتو میزاشتی اقای بد دیگه انقد تکرارش نکنی واسه همه😂😂😂 حلاکتم آقا عشقی😂 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤