2777
2789
عنوان

تعلیق شده؟

783 بازدید | 129 پست

توبه۱۱۳ تعلیق شد؟آخر من نفهمیدم مشاور بود یا نبود مرد بود زن بود چی بود همه ریختین سرش 

میشه یکی توضیح بده😐

ترکید؟

راستی شما فهمیدی مشاور بود یا نه؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم بود

واو چه جذاب مشاالله به هوشت حالا زن بود یا مرد؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
چیکار کرده مگه ریختن سرش؟

نمیدونم گفت مشاوره همه ریخت سر بنده خدا تو کجات مشاوره و اینا بدبخت ناراحت شد 

آدم بود

مهندس رضا چیشد راستی؟ 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
جنسیت مهم نیست ،مجازیه

😐نه بابا !جون من؟تعلیق شده ؟ازش خبر داری بی شوخی؟

بچه ها پسر جوانمرد اون چی شد

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
جنسیت مهم نیست ،مجازیه

چرا مهم نی؟ اینجا سایت زنونس اومدین عیب نداره ولی تو تاپیکای زنونه نیاید ما گاهی احتیاج داریم تاپیک بزنیم راجب ی سری مساعل سوال کنیم... دیروز ی پسره حتی فحش ناموسی ام ب ما داد. فرق نداره؟ 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون