2777
2789
عنوان

تعلیق شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 129 پست
مهندسه هم مگ قطع شده؟ کیا قطع شدن دیگ یعنی شبا هم شیفت بدم دیگ؟ چند ساعت نبودما

اوه تاپیک دعوا زدن خواهر

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز چشام باز نشده چی شده 😶 استیکر خمیازه پیدا نکردم 🤣

🥱🥱🥱🥱

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
ن بابا اون خیلی مودب بود ولی میگفتن فیلمشه با کاربری های دیگه میره تو تاپیکلی زنونه

پیرو  صحبت های شما  اونا اینجور خودشون لوس میکنن بعد ی عده ک ضعف توجه کردن دارن رو شناسایی ب خصوصی فرد رفته و از نقطه ضعفشون استفاده کرده و بعد.....

باشه از طرف اون پسر معذرت میخام از همتون

شما ک کاری نکردین. 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

هیچ بابا یکی تاپیک مشاوره زده بود ترور کردن طرف و 😐

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
اوه مامانم اینا از ان نترس ک هیاهو دارد از انجور ادما بترسین معلوم نیست تو خصوصی با اون لوس بازی ها ...

اصلا کسیو قضاوت نکنید 

من با سیستمم مشکل داشتم کلی کمکم کرد تا درست شد حتی مجبور شدم آیدی تلمو بدم تا درستش کنه یکسال پیش ولی هیچوقت دیگه ن پیام داد بهم نه مزاحمتی ایجاد کرد

پیرو  صحبت های شما  اونا اینجور خودشون لوس میکنن بعد ی عده ک ضعف توجه کردن دارن رو شناسایی ...

واو

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
تعلیق شده؟ چرا؟

منم نمیدونم انشالله که نشده ولی اگ دقت کنی تو هر تاپیکی ک میره مینویسه منو تعلیق کردن کلی حسود بودن من تو نظر سنجی بودم چشم دیدنم رونداشتن

بابا من سه بار تعلیق شدم انقدر راجبش حرف نزدم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
خوب باشه ب من چه اصلا 😎🤣🤣🤣من ک بدم خیلی بد😎

😐🤣