2777
2789
عنوان

تعلیق شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 129 پست
وا😐چرا آخه  من چند روزه الان در به دره یه مشاورم این اوسکولا مشاورو اذیت کردن

منم دنبال میگشتم یارورو ترور کردن منم گفتم دوستان کافیه آخر هم نفهمیدم مرد بود یا زن گمش کردم الان نمیدونم اگر زن بود هست هنوز برم خصوصیش یا نه😐

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
نمیدونم گفت مشاوره همه ریخت سر بنده خدا تو کجات مشاوره و اینا بدبخت ناراحت شد 

از اسم کاربریش حدس میزنم همون وقیحه

اخه گفت توبه کردم ،اینم اسم کاربریش توبه هست

وقیح همیشه نام کاربریش کلمه وقیح با یه عدد بود،اینم عدد داره

البته فقط حدس میزنم

بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانومی همینجا مشاور بود آدرس پیجشو تو اینستا داد من ازش یه کمک کوچیک گرفتم بد نبود

اون و منم رفتم اصلا خوب نبود😒هیچی نگفت فقط گفت توکل به خدا انشالله حل میشه منم گفتم مرسی قربون دستت بای

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

مهندس رضا خیلی توحاشیه بودخودش دوس داشت درحاشیه باشه انشالله تعلیق نشده باشه چون دفعه دیگه به جا تاج سر معلوم نیس چی بنویسه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
اون کیه   اونم دعوایی بود😎

ن بابا اون خیلی مودب بود ولی میگفتن فیلمشه با کاربری های دیگه میره تو تاپیکلی زنونه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
مهندس خیلی با ادبه و به همه احترام میذاره فک نکنم با کسی دعواش بشه

اوه مامانم اینا از ان نترس ک هیاهو دارد از انجور ادما بترسین معلوم نیست تو خصوصی با اون لوس بازی ها چندتا مخ زده🤣

چرا مهم نی؟ اینجا سایت زنونس اومدین عیب نداره ولی تو تاپیکای زنونه نیاید ما گاهی احتیاج داریم تاپیک ...

باشه از طرف اون پسر معذرت میخام از همتون

مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت/حال من بد بود اما هیچکس باور نداشت
سلام جوجو😅😆 چیشده همه خبر اقایون میگیرید مگ قرار بوده اتفاقی بیوفته؟🌹

سلام والا من اصلا نفهمیدم چی شد😂

باشه از طرف اون پسر معذرت میخام از همتون

چرا همه چی باید به پای تو نوشته بشه مظلوم کی بودی

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )