2777
2789
عنوان

تعلیق شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم که یکی گفت به زنا درخواست میده جوانمرده بعد نی نی یار گفت دو نفره جدان ولی اخر معلوم نشد چیشد م ...

والا خوب قبول نکنن قبول کنید که کرم فقط ار آقایون نیست انگار بچه شش ساله ان دیشب میگفتن گول میزنه فلان میکنه 😒😒شوکولات نمیده که والا 

اون کاربر آقا که جنجال هم درست کردن حق الناس گردنشونه 

وای من چقد خوابم میاد 😩😩😩😩

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها ممدصغرا راجب یکی تاپیک زده بود که طرف رفته خصوصی و بعدم مرده بهش شماره داده اون مرده چی شد تعلیق شد؟واسش گزارش زدیم مرده رو چکار کرد نی نی یار؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
خوب باشه ب من چه اصلا 😎🤣🤣🤣من ک بدم خیلی بد😎

مهندس یه بانو میگه

اینجام همه خر کیف میشن میگن آدم محترمیه😐

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
بچه ها پسر جوانمرد اون چی شد

جوانمرد و.مهندس رضا یکی نبودن نی نی یار گفت

حسین رو هم ترکوند نی نی یار

مهندس رضا هم اسکرین داد که حسین گفته بود بالاخره خرابش میکنم و فلان

خلاصه ای از اخبار😂😂😂

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
من قبول نمیکنم اره تعجب کردم از بعضی زنا اول قبول میکنن خوب ک چت میکنن بعد تاپیک میزنن ابرو طرف میبر ...

تاپیک پیرامون دعوای دیشبم و بخون 

یه نفر یه پست گذاشت اسکرین گذاشتم عالی بود حرفش 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

جوانمرد و.مهندس رضا یکی نبودن نی نی یار گفت حسین رو هم ترکوند نی نی یار مهندس رضا هم اسکرین داد که ...

خوبه نترکید😂😂😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
مهندس یه بانو میگه اینجام همه خر کیف میشن میگن آدم محترمیه😐

خخخ من ک از این حرف قرطی ها بلد نیستم واس همین من محترم نیستم دوستم ندارن  ولی خدایی خصوصی پصوصی  درخواست مرخواست ندادم   جز دو نفر ک اونم اونا سوال داشتن  منم جواب دادم