2777
2789
عنوان

روز عروسیتون استرس چیو داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 76 پست
پاشنه بلند نپوش لژ دار بپوش تا اخر شب سرپا نگهت میداره

قدم کوتاهه باید یه ۱۰ سانت بلند تر شم🤕🤕😣⁦☹️⁩

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستشوییم نگیره  

من کافیه دوتا لیوان آب بخورم اونوقت گلاب به روتون ۵-۶بار دستشوییم میگیره ولی روز عروسی با اینکه خیلی مایعات خوردم ولی اصلا نگرفت خداروشکر  

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

کلا سرخوش بودم همه مشکلاتو پشت در تالار گذاشتم و رفتم تو گفتم امشب مال منه از اول تا آخرم وسط بودم همه هم میاوردم وسط تازه مجلس ما مختلط بود گروه ارکستم میکشیدم وسط😂

دستشوییم نگیره     من کافیه دوتا لیوان آب بخورم اونوقت گلاب به روتون ۵-۶بار دستشوییم میگی ...

من شنیون شده و با لباس عروس موقع عقدم جیشم گرفت خالم و ارایشگر بردنم دسشویی لباسمو بالا گرفتن  

ای بابا… ان شاءالله به حق دل صاف این نی نی کوچولو تو شکمم خدا یک مرد واقعی نصیبت کنه و خوشبخت بشی از ...

الهی هرچی ازخدامیخوای بهت بده آبجی مهربونم... 😔😔😔😔😔😢😢😢😢😢😢😢خیلی برام دعا کن 14تا صلوات برات فرستادم نی نی تو سالم  دنیا بیاری انشاله قدمش خیرباشه برات آجی گلم😔😔😔♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🙏🙏🙏🙏🙏🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
استرس اینکه شاباش کم جمع بشه پول عروسیمون در نیاد     موقع شام عروس داماد  فیلمبردار ...

😂😂🤣🤣

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
من مجردم ولی مطمئنم اونروز استرس اینو خواهم داشت ک پام تو کفش پلشنه بلند پیچ نخوره با کله برم زمین م ...

من چون نمیتونم پاشه بلند بپوشم چون حتی پاشن 3 سانتم باشه با مخ میرخورم زمین بنابراین دنبال کفش تخت میگردم یا کفشی که کامل باشه پاشنش

و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش  
من شنیون شده و با لباس عروس موقع عقدم جیشم گرفت خالم و ارایشگر بردنم دسشویی لباسمو بالا گرفتن   ...

باز لباس پفی خوبه من مدل ماهی پوشیده بودم همش فکر میکردم اگه دستشوییم بگیره از کدوم طرف باید بکشمش  

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

اون از بیشعوری مردمه تو مسئول این نیستی مطمئن باش هرکسی دل بشکنه تقاص پس میده خدا حواسش هست.ولی دعا ...

ممنون آجی بخاطر دعای خیرت... الهی خیر دوعالم ببینی😔😔♥️♥️♥️🙏برات صلوات فرستادم گلی🌹🌹🌹🌹🌹🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏