2777
2789
عنوان

روز عروسیتون استرس چیو داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 76 پست

استرسی نداشتم چون خیلی همه چی ساده بود مثل عروسی واقعی نبود اصن...عروسی کشونی خودم و شوهرم و پدرشوهرم اخر شب با ماشین دو کابینه استیشن قدیمی نصفه شب یواشکی رفتیم اونم مادرشوهرم شلوار کردی داد بپوشم زیر پیرهن عروس که پاهام دیده نشه..😂😂فیلم عروسیمم کلا ۵ دقه اس از در ارایشگاه تا در خونه پدرشوهرم انگار آژانس اومده و رانندش ازت فیلم‌گرفته😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرسی نداشتم چون خیلی همه چی ساده بود مثل عروسی واقعی نبود اصن...عروسی کشونی خودم و شوهرم و پدرشوهر ...

ههههههه شلوار کوردی با لباس عروس چی میشع

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  
عزیزم 😔😔😔اون نتونست خوشبختت کنه خودت که میتونی.ایشالا یکی بیاد تو زندگیت که هزاران برابر خوشبخت ت ...

مرسی از دعای قشنگت... غرورم لگدمال شد دلم خیلی شکسته طاقت متلک های مردم که بی گناه بودم رو ندارم😥😥😔😔😔😔

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
مرسی از دعای قشنگت... غرورم لگدمال شد دلم خیلی شکسته طاقت متلک های مردم که بی گناه بودم رو ندارم😥😥 ...

اون از بیشعوری مردمه تو مسئول این نیستی مطمئن باش هرکسی دل بشکنه تقاص پس میده خدا حواسش هست.ولی دعا میکنم یجور دهنشونو ببندی که خفه شن

من مجردم ولی مطمئنم اونروز استرس اینو خواهم داشت ک پام تو کفش پلشنه بلند پیچ نخوره با کله برم زمین مخصوصا موقع رقص🤕اخه هر عروسی رفتم عروس یبار یا پاش پیچ خورده ولی نیفتاده بعضیاشونم افتادن...یا هم رو زمین ی چیزی رفته زیر پاشون تعادلشون بهم خورده🤕😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
نگران اینکه آیا خوشبختم میکنه یا نه😔آخرش هم کشید به طلاق

ای بابا… ان شاءالله به حق دل صاف این نی نی کوچولو تو شکمم خدا یک مرد واقعی نصیبت کنه و خوشبخت بشی از ته دلم گفتم این دعا رو

نگران مامانممم بودم که میکاپ و شینیونش خوب شده باشه و لباسم همون که خودم سفارش داده بودم بپوشه یه وقت بازی در نیاره 

عالی شده بود براش یه لباس سفید دانتل کرم سفارش دادم دوخته بودن از من خوشگلتر شده بود 😍😍😍😍😍