geshtapo مدیر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 عنوان هیتلر | مشاهده متن کامل بحث + 2964 بازدید | 123 پست نظرتون در مورد هیتلر چیه؟ Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است 1399/01/25 | 03:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 131530 از اسم کاربری و امضا و عکس تون پیداست که باید بگیم هایل ماین فروهرر وگرنه میفرستنید داخائو 😁😁😁😁طبیعی هست که توی سن شما از این آدمها خوشتون بیاد بزرگتر که شدید شخصیت های بهتری رو خواهید شناخت سایت از صدا پر است و از حرف خالی
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 ماهم حدود 15،20سال پیش تو فکرش بودیم.از این فازها و فکرها داشتیم یه زمانی بهش فکر میکردیم من از بچگی بش فکر کردم البته ما یسری ماجرا ها داشتیم سره این موضوع Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 از اسم کاربری و امضا و عکس تون پیداست که باید بگیم هایل ماین فروهرر وگرنه میفرستنید داخائو 😁😁😁😁 شایدم آشویتس و آفرین ب اطلاعاتتون Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
madel عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 2787 اگه این هفته هم مردم لای این همه کرونا بتونن برن سر کار و زنده بمونندیگه از هفته بعد روحانی دستور میده سم بریزن تو آب شهر.😂😂😂فعلا یکم بخندین دعوا هم نکنینن😐 😊
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 131530 شایدم آشویتس و آفرین ب اطلاعاتتون آشویتس در المان نیستهمون داخائو سایت از صدا پر است و از حرف خالی
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 جنگ طلبی رو بعضیا اراده تعریف میکنن قدرت...جسارت...شبیه ترامپ یجورایی نگاش کن مردکو...کاراشو نگا.. ... هیتلر پدر دلسوز اریایی ها بود Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
khasteazkhastegi عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 565 من از بچگی بش فکر کردم البته ما یسری ماجرا ها داشتیم سره این موضوع ولی نه دیگه آرمانهام عوض شدهقبلا از این فکرها داشتمتوی فیلمها هم که از جنگ جهانی ها ساختن معمولا المان ها رو شکست خورده نشون دادن برای آگاهی و حفظ حق کاربران محترم،آقا هستم
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 آشویتس در المان نیست همون داخائو آشویتس تو لهستانه میدونم معلومه اطلاعات زیاد داری؟ نازیسمو دوست داری؟ Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 ولی نه دیگه آرمانهام عوض شده قبلا از این فکرها داشتم توی فیلمها هم که از جنگ جهانی ها ساختن معمولا ... فیزیکی شکست خوردن وگرنه پیروزه جنگ جهانی دوم المانه Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 131530 هیتلر پدر دلسوز اریایی ها بود در حقیقت نهفقط خیلی اقتصادی بود و خیلی رک اومد نژادها رو دسته بندی کرد نسل کشی کار غیر انسانی هستو فقط کلیمی ها رو مشمول راه حل نهایی نکرد کولی ها و بیمارها هم بودند سایت از صدا پر است و از حرف خالی
اســڪارلــت عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 15620 حالا شما خودت میتونی بچه ها و ادما رو زنده زنده کباب کنی؟ گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 در حقیقت نه فقط خیلی اقتصادی بود و خیلی رک اومد نژادها رو دسته بندی کرد نسل کشی کار غیر انسا ... کاره بدی نیست تفکیک کردن کشور ما و کشورهای نوردیک جزوه آریایی ها تلقی میشه و کسی بود ک جلوی ظلم و استعمار بریتانیا ایستاد Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 131530 آشویتس تو لهستانه میدونم معلومه اطلاعات زیاد داری؟ نازیسمو دوست داری؟ هیچ ایسم ی رو دوست ندارمفقط چون سنم بیشتره و مطالعه بیشتری از غالب جامعه دارم اینا رپ میدونمبراتون آرزو میکنم سفری به کراکف داشته باشید بعد از دیدن اونجا هرگز نمیتونید ادعا کنید که هیتلر پدر دلسوزی بود سایت از صدا پر است و از حرف خالی
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 حالا شما خودت میتونی بچه ها و ادما رو زنده زنده کباب کنی؟ ن من این کارو میکنم ن هیتلر این کارو کرده Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
khasteazkhastegi عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 565 هیتلر پدر دلسوز اریایی ها بود چقدر اطلاعات دربارش داری؟میگی پدر دلسوز برای اریای ها ،برای دیگران چی پدری دلسوز بود؟ برای آگاهی و حفظ حق کاربران محترم،آقا هستم