2777
2789
اول پوستت رو با مواد خونگی پاکسازی کن بعدم روغن ارگان برا پوستت بگیر هر شب بزن ب صورتت  دوستان ...

ممنونم گلم نمیدونم منظور شما از مواد خانگی چیه ولی روغن ارگان اصل از کجا گیر بیارم نکنه فیک بهم بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

سلام خسته نباشید..

ببخشید من 19 سالمه و تو صورتم جاهای قهوه ای جوش مونده چی بزنم رفع شه؟؟پوستم هم چربه از چی استفاده کنم که صورتم دیگه برنگرده مثه قبل جوش بزنه؟؟

ولی بدنم هنوز تو قسمت های شونه و سینه وکمر جوش میزنه و جاهاشونم مونده میشه برای اونم محصول تاثیر گذار معرفی کنید که هم باعث شه جوش نزنه هم جاشونو ببره؟؟

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
سلام عزیزم.من پوستم خیلی خشکه آب هم میزنم باید حتما کرم بزنم.به مدت طولانیه لوسیون بدن اوسرین(خارجی ...

اگه اونقدر خشکه از روغن نارگیل ب مقدار کم استفاده کن زودم جذب میشع 

عزیزم برای جوش کیستی بزرگ و متورم چی پیشنهاد میکنی

دکتر رفتم ازمایش هم دادم مشکلی نبود .. دکتر واسم چند بار انتی بیوتیک تزریق کرد تو جوشا ولی امپولاش گرونه نمیتونم هربار برم بزنم

خیلی بزرگ و دردناک هستن

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
تا الان صدتا دکتر رفتم خوب نشدم،کمر و باس ن و کتف شدید جوش میزنم و لکه های خیلی بد میمونه از چیه،لط ...

الان همه میگن استارتر چه علاقه ای ب روغن ارگان داره😂ولی وافعا تاثیر خوبشو روی چروک و جای جوش و ... دیده ام استفاده کنید .

جوش هم باید بررسی داخلی بشه از کمبود با افزایش ماده در بدن یا هورمونی میتونه باشه

الان همه میگن استارتر چه علاقه ای ب روغن ارگان داره😂ولی وافعا تاثیر خوبشو روی چروک و جای جوش و ... ...

روغن آرگان به کل بدنم بزنم،مارکش فرق نداره؟؟

همه نوع آزمایش دادم میگن سالمی،قرص و کرم و لوسیون هم فراوون استفاده کردم بی‌نتیجه بود

واقعا پوست بدنم داغون

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
عزیزم چنتا سوال١_ کرم معجزه برای صورت ضرر نداره؟  ٢_ضدافتاب خوب با پوشش خوب برای صورت خشک و گن ...

حتما تز روعن ارگان ایتفاده کن به خدا نصف جواب هاتون برمیگرده ب این روغن خیلی عالیه و دوای هر درد پوستیه

ضد افتاب هم مدیسان پوشش دهیش خوبه رنگ شماره۳ هم به شما میخوره ولی بیرنگش تعریفی نداره  

حتما تز روعن ارگان ایتفاده کن به خدا نصف جواب هاتون برمیگرده ب این روغن خیلی عالیه و دوای هر درد پوس ...

مرسی ک جواب دادی😘فقط کرم معجزه نگفتین ک ضرری داره برا پوست یا ن؟ 

دخترم دنیامه..