2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کرم پودر با پوشانندگی بالا و سبک مناسب پوست چرب و ضدآفتاب رنگی مناسب پوست چرب و البته سبک باشه سپا ...

مدیسان از لحاظ چیزایی ک شما گفتید به دردتون میخوره هم سبکه هم ضد افتاب هم کرم پودر و پوشانندگی خوب جذبش هم خ خوبه

پای پسرمو ببین لطفا دارم دیوونه میشم وحشتناک خشک میشه تو یساعت دوبار کرم زدم الان نرمه زیر پاش خون میاد چیکار کنم

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
سلام استارترالهی خیر ببینی فقط یه کرم شب ب من معرفی کن ۴۲ساله هستم و پوستم تیره و داغون کلا دلم میخا ...

اول پوستت رو با مواد خونگی پاکسازی کن بعدم روغن ارگان برا پوستت بگیر هر شب بزن ب صورتت 

دوستان تاکید میکنم اگه میخاین حتی در بزرگسالی پوست عالی داشته باشید از روغن ارگان استفاده کنید

پای پسرمو ببین لطفا دارم دیوونه میشم وحشتناک خشک میشه تو یساعت دوبار کرم زدم الان نرمه زیر پاش خون م ...

ب پاهاش وازلین بزن و یکی دوساعت در حدی ک اذیت نشه بکن تو پلاستیک 

سلام عزیزم.من پوستم خیلی خشکه آب هم میزنم باید حتما کرم بزنم.به مدت طولانیه لوسیون بدن اوسرین(خارجی )واسه صورتم استفاده میکنم که خیلی خوبه و بهم میسازه ولی دیگه وارد نمیشه.اگه لطف کنی یه مرطوب کننده دیگه که مثل اوسرین خوب باشه معرفی کنی.ممنونم

تا الان صدتا دکتر رفتم خوب نشدم،کمر و باس ن و کتف شدید جوش میزنم و لکه های خیلی بد میمونه

از چیه،لطفا برای برطرف کردن لکه های مقاوم جای جوش راهنمایی کنید

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
اول پوستت رو با مواد خونگی پاکسازی کن بعدم روغن ارگان برا پوستت بگیر هر شب بزن ب صورتت  دوستان ...

عزیزم چنتا سوال١_ کرم معجزه برای صورت ضرر نداره؟ 

٢_ضدافتاب خوب با پوشش خوب برای صورت خشک و گندمی

٣_برای جلوگیری از چروک دور چشم چکار کنیم

دخترم دنیامه..