چیپسسسس مدیر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 775 عنوان سوال زیبایی | مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 164 پست اگه کسی سوالی داره بپرسه در مورد زیبایی تو داروخونه کار میکردم و مشاور پوست بودم خوشحال میشم کسی رو کمک کنم 1399/01/25 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
end_of_love عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 718 طول میکشه ولی روند بهبود رو میبینی کرم پودر با پوشانندگی بالا و سبک مناسب پوست چربو ضدآفتاب رنگی مناسب پوست چرب و البته سبک باشهسپاس🌹
mah23m عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2363 عزیزم یه سوال دیگم دارمگفتی تو داروخونه بودیاطلاعی از برند های گن داریبنظرت چجور گنی بخرم
چیپسسسس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 775 کرم پودر با پوشانندگی بالا و سبک مناسب پوست چرب و ضدآفتاب رنگی مناسب پوست چرب و البته سبک باشه سپا ... مدیسان از لحاظ چیزایی ک شما گفتید به دردتون میخوره هم سبکه هم ضد افتاب هم کرم پودر و پوشانندگی خوب جذبش هم خ خوبه
آجیلشور عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3934 سلام استارترالهی خیر ببینی فقط یه کرم شب ب من معرفی کن ۴۲ساله هستم و پوستم تیره و داغون کلا دلم میخاد پاکسازی بشه
چیپسسسس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 775 عزیزم یه سوال دیگم دارم گفتی تو داروخونه بودی اطلاعی از برند های گن داری بنظرت چجور گنی بخرم منظورت گن لاغریه دیگه؟
bbitaaaa عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4316 پای پسرمو ببین لطفا دارم دیوونه میشم وحشتناک خشک میشه تو یساعت دوبار کرم زدم الان نرمه زیر پاش خون میاد چیکار کنم اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری)
ماتیلداااا عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 3197 نوعش فرقی نمیکنه چون معمولا مثل همن و به همه میسازن ولی ب نوع پوستت در خرید دقت کن بعد از شیت و شوی ... ممنونم🤗
چیپسسسس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 775 سلام استارترالهی خیر ببینی فقط یه کرم شب ب من معرفی کن ۴۲ساله هستم و پوستم تیره و داغون کلا دلم میخا ... اول پوستت رو با مواد خونگی پاکسازی کن بعدم روغن ارگان برا پوستت بگیر هر شب بزن ب صورتت دوستان تاکید میکنم اگه میخاین حتی در بزرگسالی پوست عالی داشته باشید از روغن ارگان استفاده کنید
mamanimahdis عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1589 منظورت گن لاغریه دیگه؟ عزیزم برای لک حاملگی چی خوبه؟ البته دوسال از زایمان گذشته😊 دخترم دنیامه..
چیپسسسس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 775 پای پسرمو ببین لطفا دارم دیوونه میشم وحشتناک خشک میشه تو یساعت دوبار کرم زدم الان نرمه زیر پاش خون م ... ب پاهاش وازلین بزن و یکی دوساعت در حدی ک اذیت نشه بکن تو پلاستیک
مااااامان عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 741 سلام عزیزم.من پوستم خیلی خشکه آب هم میزنم باید حتما کرم بزنم.به مدت طولانیه لوسیون بدن اوسرین(خارجی )واسه صورتم استفاده میکنم که خیلی خوبه و بهم میسازه ولی دیگه وارد نمیشه.اگه لطف کنی یه مرطوب کننده دیگه که مثل اوسرین خوب باشه معرفی کنی.ممنونم
آناعشق عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 19484 تا الان صدتا دکتر رفتم خوب نشدم،کمر و باس ن و کتف شدید جوش میزنم و لکه های خیلی بد میمونهاز چیه،لطفا برای برطرف کردن لکه های مقاوم جای جوش راهنمایی کنید 💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
mamanimahdis عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1589 اول پوستت رو با مواد خونگی پاکسازی کن بعدم روغن ارگان برا پوستت بگیر هر شب بزن ب صورتت دوستان ... عزیزم چنتا سوال١_ کرم معجزه برای صورت ضرر نداره؟ ٢_ضدافتاب خوب با پوشش خوب برای صورت خشک و گندمی٣_برای جلوگیری از چروک دور چشم چکار کنیم دخترم دنیامه..
_nokhodiiii عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1363 عزیزم برای رفع کک و مک و و چروک زیر چشم چه پیشنهادی داری البته من 22 سالمه برای جلوگیری از چروک زیر چشم منظورمه