2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تونری،کامل تر توضیح بدین لطفا

نوعش فرقی نمیکنه چون معمولا مثل همن و به همه میسازن ولی ب نوع پوستت در خرید دقت کن بعد از شیت و شوی کامل پوست بزار صورتت خودش خشک بشه و بعد تونر رو با پنبه اروم ب صورتت بکش بعد از اومدن از حمام یا بخور گرفتن هم استفاده کن

جای جوشهام قرمز میشن و بعد سیاه میشن از ژل شست و شوی هیدرودرم استفاده میکنم کرم پودرم گاهی استفاده ...

مشکل تیرگی با بیکینی داشتی یا زانو؟اگه بیکینی ک ژیلت ممنوع و لیزر برو روشن ترم میشه اگه زانو سلول های مردس ک یا با سعید اب یا با اسکراب باید از بین برن 

ژل شست و شوت خوبه ولی اگه میزان جوش زدنت بازم کنترل نمیشه سینره هم میتونه کمکت کنه اگه حاش جوش هات اذیتت میکنن پانژل لایه بردار و مال حای حوشه و عالیه و حتما شب ها و در زمستون مصرف کن 

کرم پودرم اکتی پور استفاده کن

یعنی جاش پر میشه؟! اخه چند نفر گفتن باید میکرو کنم یا فیلر تزریق کنم 

ببین گلم توی روش های دیگه سطح پوست رو کمی برمیدارن و مث لایه برداری میمونه ولی پوست نازک میشه و میتونه کم کم لک و ... بزنه ک خیلی بد تر از جای جوشه..ولی ترمیمم کننده با اینکه بیشتر طول میکشه تاثیر بهتری داره