2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کدوم تا ۶ ماه میمونن و بدن حالت قبل رو بعدش کم کم پیدا میکنه  روغن ارگان رو گلم من برا پوست ...

شانسم میبینی

امروز بعدازظهر رفتم روغن آرگان گرفتم،۲۰۰ تومان

بعد اومدم خونه،از دستم افتاد رو سرامیک ها،شکست،شیشه ای بود

دو سومش از بین رفت😭😭😭

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
هر کدوم تا ۶ ماه میمونن و بدن حالت قبل رو بعدش کم کم پیدا میکنه  روغن ارگان رو گلم من برا پوست ...

لطف میکنی کمکم کنی،رفتم داروخانه گفتم روغن آرگان،بزای پوست صورت میخام،بعد این مارک بهم داد

Rene Furterer

الان تو اینترنت سرچ کردم همش زده سرم مو

میشه برای صورت،کک و مک یا روزنه باز استفاده کرد

ممنون میشم جواب بدید🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
لطف میکنی کمکم کنی،رفتم داروخانه گفتم روغن آرگان،بزای پوست صورت میخام،بعد این مارک بهم داد Rene Fur ...

عزیزم روغن ارگان بیشتر برای مو استفاده میشه یعنی هنوز کسی به تاثیر فوق العاده اون برای صورت پی نبرده..

قیمتی ک شما گفتید اگه مال روغن ارگان خالص هست استفاده کن البته اگه حابه جا ماسک موی ارگان این ماسک رو نگرفته باشی چون دونوعه 

عزیزم روغن ارگان بیشتر برای مو استفاده میشه یعنی هنوز کسی به تاثیر فوق العاده اون برای صورت پی نبرده ...

هرکاری میکنم عکسش نمیاد

چطوری بفهمم میشه به پوست هم بزنم

لطفا کمکم کن

عزیزم روغن ارگان بیشتر برای مو استفاده میشه یعنی هنوز کسی به تاثیر فوق العاده اون برای صورت پی نبرده ...

من بهشون گفتم روغن آرگان میخام ،میخام به پوستم بزن.

اومدم تو اینترنت زدم نوشته برای مو

کلا ضد حال خوردم

من بهشون گفتم روغن آرگان میخام ،میخام به پوستم بزن. اومدم تو اینترنت زدم نوشته برای مو کلا ضد حال ...

ماسک موش قیمتش خیلی کمتره از شما ارگانه اصله ب موهاتم میتونی بزنی ولی بازم تونستی عکس بفرس

استاترعزیز الهی به همه خواسته هات برسی سوالم این هست ک روغن آرگان میشه شب تا صب روپوست باشه؟واینکه م ...

مشکلی نداره 

من از ی شرکت میگیرم ولی سودا را اطرافیانم راضی بودن