2777
2789
سلام خسته نباشید.. ببخشید من 19 سالمه و تو صورتم جاهای قهوه ای جوش مونده چی بزنم رفع شه؟؟پوستم هم چ ...

برای بدن بعضی وقتا تجمع سلول های مرده جوش را به دنبال داره اگه طبعتون گرمه عرق کاسنی مصرف کن و از اسکراب بدن استفاده کن برای جاهای قهوه ای هم مزوتراپی خوبه

عزیزم برای جوش کیستی بزرگ و متورم چی پیشنهاد میکنی دکتر رفتم ازمایش هم دادم مشکلی نبود .. دکتر واسم ...

ازدواج کردی؟با این که راکوتان خوب نیس ولی فک کم در شرایط شما بهتره استفاده کنی سن و وزن و وضعیت زندگی(مجرد و متاهل و بچه)رو بهم بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کردی؟با این که راکوتان خوب نیس ولی فک کم در شرایط شما بهتره استفاده کنی سن و وزن و وضعیت زندگ ...

نه عقدم

بیست سالمه وزنمم ۵۴ 

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
روغن آرگان به کل بدنم بزنم،مارکش فرق نداره؟؟ همه نوع آزمایش دادم میگن سالمی،قرص و کرم و لوسیون هم ف ...

پوست بدنت یا صورتت مشکل داره؟من برا پوست صورت گفتم 

اگه بدنت مشکل داره ی روشی هست ب اسم خامه ای کردن بدن خیلی عالیه 

پوست بدنت یا صورتت مشکل داره؟من برا پوست صورت گفتم  اگه بدنت مشکل داره ی روشی هست ب اسم خامه ا ...

صورتم جوش میزنم ولی کم

جوش بزرگ و گاهی دمل بدنم میزنه،که خیلی زیاد و جای همشون قهوه ای پررنگ میمونه

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
نه عقدم بیست سالمه وزنمم ۵۴ 

اگه قصد بارداری زود رو نداری اول ازمایش کبد بده و البته زیر نظر دکتر راکوتان بخور 

فقط تا دوسال بعد(خیلیا میگن تا سه ماه ولی اثرش نمیره)نمیتونی بار دار بشی و دوره مصرفش هم حدود یک سال نیشه

روش خامه ای کردن بدن رو امتحان کن اابته کمی گرونه 

میشه روشش بهم بگی،حدود قیمتش چقدر

چی هست،لطفا بیشتر توضیح بده

سپاسگزارم🌹🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
میشه روشش بهم بگی،حدود قیمتش چقدر چی هست،لطفا بیشتر توضیح بده سپاسگزارم🌹🌹

کلا بدن رو اپیلاسیون میکنن و بعد ی موادی مثلا ویتامین و خیلی چیزای دیگه ب بدن میزنن و البته بعد با ماساز و دستگاه (سر دستگاه مثل سر مام میمونه)به بدن میکشن خیلی تو بلوری شدن بدن تاثیر داره معمولا دخترا برا شب عروسشون میکنن😂قیمتشم پارسال ۶۰۰ بود البته تا وزن ۷۰

کلا بدن رو اپیلاسیون میکنن و بعد ی موادی مثلا ویتامین و خیلی چیزای دیگه ب بدن میزنن و البته بعد با م ...

یعنی باید هر چند وقت یکبار انجام بدم پس تا نتیجه بگیرم.

ترجیح میدم همون روغن آرگان بزنم😂😂

چه مارکی بخرم