2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گرمیجات خوردم پسردار شدم ۲بار

من 3 ماه رژیم سخت گرفتم تا اینکه کرونا اومد شوهرم گفت بزاریم بعداز کرونا..... 

رژیممو قطع کردم ینی ماست و شیر خوردم ویتامین سی هم خوردم ک میگن نباید برای پسر بخوری حالا بعداز دوماه میخام اقدام کنم نمیدونم این دوماه کار رژیم قبلمو خراب کرده یا نه

خیلی پشیمونم ک رژیممو قطع کردم 

اصلا قبلش رژیم نداشتی؟  دفعه اوله میخام از کیت استفاده کنم میشه یکم راهنماییم کنید؟

نه عزیرم رژیم نداشتم من یک هفته بعد از قاعدگیم کیت گذاشتم مثله بی بی چک میمونه باید دوتا خطش پررنگ بشه که زمان تخمک گذاریت باشه وقتی هاله بندازه یعنی نزدیک تخمک گذاریته شما وقتی هاله پررنگ تر بشه اقدام میکنی تا چند روز بعد از اون وقتی تخمک آزاد میشه با اسپرم عمل لقاح انجام میشه و بچه پسر میشه 

دنیای بی کینه♥️
اصلا قبلش رژیم نداشتی؟  دفعه اوله میخام از کیت استفاده کنم میشه یکم راهنماییم کنید؟

اسپرم دختر زودتر از اسپرم پسر میمیره برای همین وقتی به تخمک گذاری نزدیکه جلوگیری نمیکنن نطفه دختر میمیره و نطفه پسر تا دوروز بعد دختر زنده میمونه و به محض تخمک گذاری لقاح انجام میشه

دنیای بی کینه♥️
نه عزیرم رژیم نداشتم من یک هفته بعد از قاعدگیم کیت گذاشتم مثله بی بی چک میمونه باید دوتا خطش پررنگ ب ...

یعنی وقتی پررنگ شد همون موقع اقدام کنم؟ 

فقط یکبار اقدام باشه؟ 

من دیشب خواب دیدم بچه ای که به دنیا اومده پسره 

به شوهرم گفتم واقعا پسره حالا؟ گفتم من نمیخوامش 

شوهرمم گفت منم نمیخوامش😔

هر دو مون هم هر دو خانواده هامون دختر دوست داریم.

میترسم رژیم بگیرم دختر نشه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

یعنی وقتی پررنگ شد همون موقع اقدام کنم؟  فقط یکبار اقدام باشه؟

دیروز تو سایت کلی بحث کردیم ..قرار شد یکی از بچه ها یه کتاب داشت نتیجه گرفته بود...امروز عکسشو بزاره...بلد نیستم تگت کنم..بهم بگو چه جوریه صدات کنم بیای بخونی..

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

سلام من تقریبا با این ماه ۵ ماهه که رژیم پسر دار شدن گرفتم از شب ۱۴ سیکلم تا روز ۱۸ سیکل یه شب در میون اقدام

😐😂 خیلیم واضح گفتم ببینم خدا چی بخواد این ماه باردار بشم یا نه ماه دوم اقدام هستم 😁

استارتر شب اقدام به شوهرت بگو ۲-۳ تا موز بخوره خرما خیلییی بخورین خودتم موز فراموش نشه توت فرنگی هم بخور قلیایی میشه اسپرم دختر تو محیط قلیایی نمیتونه دوام بیاره

و کلی چیزای دیگ

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 
من دیشب خواب دیدم بچه ای که به دنیا اومده پسره  به شوهرم گفتم واقعا پسره حالا؟ گفتم من نمیخوام ...

دگ از اون ور بوم نیفتید دختر پسر هردو نعمت خداس و بایدشکر کرد عزیزم

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏