2777
2789
چ جالب اکثر خانواده های مرد دلشون نوه پسر میخاد ک نسلشونو ادامه بده...  

اینا دوست ندارن.

مادرشوهرم یه عالم پسر داره دختر نداره😐

دختر دوست داشتن

هی زاییده دختر بشه پسر شده ، یه عالم پسر دور خودش داره😐😂

حالا نوه دختر میخوان

اصلا قند تو دلشون آب میشه دختر جاریمو میبینن

جاریمم میترسید بچش پسر بشه😂 میگفت اگه بشه چطوری بگم بهشون.

بچم پسر بشه میدونم مثل بچه جاریم بهش نمیرسن.

الان شوهرمم چون ابجی نداشته عاشق دختره. 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

انشالله هر کی هر جنسی میخواد خدا همونو بهش بده.  به دختر دوستا دختر  پسر دوستا پسر من م ...

آره انشالله هرکی هرچی میخوادقسمتش بشه

هرکی یجوره دیگه 

حالاخونواده شوهرمن پسردوستن

نمیدونی چه استرسی داشتم واسه دومیم که چی میخوان بگن اذیت کنن باحرفاشون ونیش وکنایه بزنن ازاینورم که 

جاریامم همه پسرداشتن منتظربودن ببینن چی میخوادبشه

ولی باورم نمیشدهنوزبه دنیانیومده دوسش داشتن والانم خیلی دوسش دارنفقط خودموتذیت کردم

(به جزجاریام که ظاهروحفظ میکردن ولی تودلشون خوشحال بودن پسرم نشد)

مگه میشه آدم بچشویانوشودوست نداشته باشه

مطمئن باش پسرم بشه روسرشون میذارن بچه مهرشوبه دل همه میندازه

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم بلد نیستم.... 😞

ببین تگت کردم اومدی یا نه؟؟یه ساعته درگیرم

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
خانوما من سیکلم 23 روزه س، امروز روز 10 قاعدگیمه، الان میت استفاده کردم فقط یه خط پرنگه. یعنی تخمکگذ ...

دوره هات چند روزه اس؟اگه دوره هات 30روزه است دوهفته از شروع پریودت گذشت تخمکگذاریته..ولی الان زود زدی دوروز دیگه باز امتحان کن...بابا نیومدی هرکاری کردم چرا نمیای؟؟چند نفروبردم همنام شماهستن

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
وای منم بلد نیستم.... 😞

گفتم تگت کنن هر کارمیکنم نمیای بالا..ابی نمیشه

من 3 ماه رژیم سخت گرفتم تا اینکه کرونا اومد شوهرم گفت بزاریم بعداز کرونا.....  رژیممو قطع کردم ...

غصه نخور من 4 ماه رژیم گرفتم و لبنیات نخوردن و برنج هم نخوردم اقدامم نکردم همش هدر رفت

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)