2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 34 پست
الان یکی میاد تز میده میگه چون‌ شوهرم میره سرکار پس قرنطینه فایده نداره منم شب میرم مهمونی!!!!منطق و ...

کسی نمیاد این حرفو بزنه چون اگه بزنه خانومایی تو سایت هستن که بیان طرفو بخورن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیها واقعا چاره ای ندارن .دولت باید کمک میکرد .مثلا یه جا خوندم دولت کانادا ۴ ماه مالیاتشو بخشیده و۴ماه ماهی ۲۰۰۰ دلار به هر خانواده میده 😏اونوقت ایران چی ؟؟؟!!!حتی از مالیاتشونم نمیگذرن.

خداجونم دوقلوهام صحیح وسالم دنیا بیان😍

تو فامیل ما چند نفر مجبور شدن کسب و کارشون را تعطیل کنن . نمونه اش یکی از اقواممون که پیتزا فروشی داشت و بعد از دو ماه که درامدش صفر بود و ماهی ده میلیون اجاره مغازه میداد تصمیم گرفته مغازشو ببنده

بعضیها واقعا چاره ای ندارن .دولت باید کمک میکرد .مثلا یه جا خوندم دولت کانادا ۴ ماه مالیاتشو بخشیده ...

منم فیلمشو دیدم علاوه بر 2000 دلار یه سری مواد غذاییهم دادن به شهروندا

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

گلم اونی که مغازشو باز کرده یا سرکار میره مجبوووره مجبور چاره ای نداره قسط کرایه خونه مغازه خرج خونه....

ولی اونی که از اول براش مهم نبود دور دور و دورهمی و مهمونی و خونه مادر و خواهرو برادر و.... رفت اون هیچوقت ادم نمیشه حتی با زور

متاسفم واقعا فهمیدم چقد بیشعور تو اطرافیانم هست🙄

تقصیر مردم نیست وقتی هیچ پولی بهشون داده نمیشه نمیتونن باد هوا بخورن 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

متاسفانه زیاد دیدم اینجا که میگم!!! خورده هم نمیشن پرروتر از این حرفان!

تو الان برو یه تاپیک بزن بگو با فامیل داریم جوج میزنیم یه عکس فرمالیته هم بزن ببین چه جوری حمله میکنن تو تاپیکت😂😂😂😂البته حق دارنا چون این ویروس واقعا زیاد شده ‌.داداش خودم تو میوه فروشی کار میکرد کرونا گرف طفلکی

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

الان شوهر من از اسفند نشسته تو خونه چند روزه هرچی داشتیم تموم شده چند روز دیگه هم ماه رمضان با جیب وخونه خالی؟ خب چکار باید کرد خدا کنه کار شوهر منم درست بشه بره سرکار متاسفانه خیلیا مثل ما روزمزدی هیتن وپس انداز زیادی هم ندارن 

الان شوهر من از اسفند نشسته تو خونه چند روزه هرچی داشتیم تموم شده چند روز دیگه هم ماه رمضان با جیب و ...

وای من امروز صبح بخاطر همین مشکل از خواب بیدار شدم خیلی ذهنم شلوغه ...شکر گلاب نداریم باید بریم بخریم وگرنه احتکار میشه یا گرووون میشه