واقعا مردم چرا قرنطینه رو شکستن مغازه ها باز. همه مثل قبل تو خیابونا یعنی قرنطینه اجباری بود تا حالا چرا مردم حالیشون نیست دیشب واقعا ناامید شدم از دست این مردم کرونا دیگه بیداد میکنه 😪😪
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
وقتی مردم رعایت نمیکنن کاش لاقل دولت ب اجبار ادامه میداد😏😑
دولت خودش کارمنداشو میگه بیاید بعد بقیه رو مجبور کنه؟
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
چین همون اول دو تا شهر رو کامل قرنطینه کرد نه یه کشور رو
عزیزم خرج داره زندگی ما الان یک ماهه کرایمون عقب افتاده تو میای کرایشو بدی ...مردم که الکی نمیرن سر کار
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭