2777
2789
عنوان

کرونا

330 بازدید | 34 پست

واقعا مردم چرا قرنطینه رو شکستن مغازه ها باز. همه مثل قبل تو خیابونا یعنی قرنطینه اجباری بود تا حالا چرا مردم حالیشون نیست  دیشب واقعا ناامید شدم از دست این مردم کرونا دیگه بیداد میکنه 😪😪 

😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خرج داره زندگی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
وقتی مردم رعایت نمیکنن کاش لاقل دولت ب اجبار ادامه میداد😏😑

دولت خودش کارمنداشو میگه بیاید بعد بقیه رو مجبور کنه؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

مردم هم تقصیر ندارن بجز اون عده ای که رفتن گشت و تفریحشون رو کردن

جنسا خیلی گرون شدن مردم از گشنگی میمیرن بعضیا کرایه خونه مغازه میدن

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج
دولت قبول کرد دیگه در حالیکه چین واقعا تعطیل بود

چین همون اول دو تا شهر رو کامل قرنطینه کرد نه یه کشور رو 

عزیزم خرج داره زندگی ما الان یک ماهه کرایمون عقب افتاده تو میای کرایشو بدی ...مردم که الکی نمیرن سر کار

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭