2777
2789
عنوان

آیه یک دقیقه ای

130 بازدید | 15 پست

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

🍃🍃أللَّهُ یَتَوَفَّى الْأَنفُسَ حِینَ مَوْتِهَا وَالَّتِى لَمْ تَمُتْ فِى مَنَامِهَا فَیُمْسِکُ الَّتِى قَضَى‏ عَلَیْهَا الْمَوْتَ وَیُرْسِلُ الْأُخْرَى‏ إِلَى‏ أَجَلٍ مُّسَمّىً إِنَّ فِى ذَلِکَ لَآیَاتٍ لِّقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ  زمر «‏۴۲»🍃🍃

🍁خداوند است که جان‏ها را به هنگام مرگشان به طور کامل مى‏ گیرد، و (جان) آن را که نمرده است در هنگام خواب (مى‏ گیرد)، پس آن را که مرگ بر او قطعى شده نگاه مى‏ دارد و جان‏هاى دیگر را (که مرگش فرا نرسیده) براى مدّتى معین (به جسم آنان) باز مى‏ گرداند. بى شک در این (گرفتن و دادن روح هنگام خواب و بیدارى)، براى گروهى که فکر مى ‏کنند نشانه ‏هایى بزرگ (از قدرت خدا) وجود دارد.

آیه_یک_دقیقه_ای#  

❓❔سؤال: در آیه‏ ۶۱ سوره‏ انعام مى‏فرماید: «توفّته رسلنا» فرشتگان ما جان را مى‏ گیرند و در آیه‏ ۱۱ سوره‏ سجده مى ‏فرماید: «یتوفّاکم ملک الموت» ملک الموت جان شما را مى ‏گیرد و این آیه مى‏فرماید: خدا جان‏ها را مى ‏گیرد، کدام صحیح است؟

❌پاسخ: امام صادق(ع) فرمود: خداوند براى عزرائیل «ملک الموت» یاورانى از فرشتگان قرار داده است که جان مردم را مى ‏گیرند و تحویل او مى ‏دهند و او جان‏ها را با آنچه شخصاً قبض کرده به خدا تحویل مى ‏دهد.

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

در حدیث مى‏ خوانیم: به هنگام خواب روح در بدن مى ‏ماند ولى نفس به آسمان مى ‏رود و رابطه میان نفس و روح مثل رابطه خورشید و شعاع خورشید است. اگر خدا بخواهد و مرگش رسیده باشد روح نیز از بدن جدا و به نفس مى‏پیوندد وگرنه نفس از آسمان نازل و به روح ملحق مى‏ شود.

❔❓سؤال: هنگام مرگ که روح از بدن جدا مى‏ شود کجا مى‏ رود؟

❌پاسخ: هنگام مرگ، روح به بدنى مثل همین بدن که نامش قالب مثالى است ملحق و در برزخ با آن بدن، کامیاب یا عذاب مى‏ شود و در خواب نیز، روح با همان بدن سبک و قالب مثالى رؤیا مى ‏بیند و به اطراف مى ‏رود.

جسم انسان در حکم یک اتومبیل و روح در حکم راننده‏ى آن است؛

گاهى هم ماشین روشن است و هم راننده پشت فرمان، که این، حالت بیدارى است.

گاهى ماشین روشن است ولى راننده پیاده مى‏ شود و مى‏ رود که این حالت خواب است. زیرا قلب و معده و کلیه کار مى‏ کنند ولى روح جدا مى‏ شود و به بَدَنى مشابه ملحق شده و به اطراف مى‏ رود. این همان بدنى است که ما در رؤیاهاى خود با آن سیر و سفر مى‏ کنیم و قالب مثالى نام گذارى شده و به قدرى سبک و چابک است که بدون واسطه مى‏ تواند در آسمان‏ها پرواز و در اقیانوس‏ ها شنا و در یک لحظه به اطراف دنیا برود.

گاهى هم ماشین خاموش و هم راننده جدا مى‏ شود که این حالت مرگ است.

در سخنان پیشوایان دینى نیز مرگ و قیامت، به خواب و بیدارى مثال زده شده است. در حدیث مى‏ خوانیم: «کما تنومون تموتون» همان گونه که مى‏ خوابید مى‏ میرید و همان گونه که بیدار مى‏ شوید زنده مى ‏گردید.

لقمانِ حکیم به فرزندش مى‏ گفت: اگر قدرت داشتى خواب و بیدارى را از خود دور کنى خواهى توانست مرگ و معاد را هم از خود دور نمایى!

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

خداکنه نمیرم

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عاشق تاپیکت شدم خیلی ببینی الهی 

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.

سلام دوستای خوبم 

صبحتون بخیر

دوتا سوالو از تفسیر نور اقای قرائتی گذاشتم این ایه نکات و پیامهای دیگه ای هم داره. ادرس تفسیر نور👇

http://qaraati.com/show.php?page=tafsir

اون ماشینه برامن اتفاق افتاده خودم میدیم که توخواب هستم ودارن خاک میکنن من رو ولی دستو پا میزدم که من اینجام و کسی به من که روح ام توخواب بود توجه نمیکرد خیلی وحشتناک بود

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
وای عاشق تاپیکت شدم خیلی ببینی الهی 

قربانت. ممنون🌷

اون ماشینه برامن اتفاق افتاده خودم میدیم که توخواب هستم ودارن خاک میکنن من رو ولی دستو پا میزدم که م ...

تو چه حالتی بودی؟ خواب میدیدی یا چی؟

خیلی برام جالب بود .مثال ماشین جالب بود برام .

البته اینم هست که مولا می فرمایند : شما مردم همگی خواب هستید یعنی در غفلت هستید .وقتی می میرید تازه بیدار می شوید.

یا این قطعه از آیه که زندگی منو کامل متحول کرد:

تالله انهم لفی سکرتهم یعمهون:

یعنی این مردم تا آخر عمر در تفکرات جنسی خودشان غوطه ور خواهند ماند.

برام باحال بود چون می بینم که تقریبا تمام مردمی که میشناسم در گیر مسائل جنسی هستند .متاسفانه .

در حالی که این فقط قرار بود یه حس ومیل باشه برای ادامه نسل وتشکیل خانواده .

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
تو چه حالتی بودی؟ خواب میدیدی یا چی؟

همه چی روحس میکردم خواب ولی روح خودم همه چی رومدیذ

همه چی روحس میکردم خواب ولی روح خودم همه چی رومدیذ

برا منم این خوابها زیاد پیش اومده.

یا اینکه یک صحنه در بیداری اونقدر برام آشناست که فکر می کنم قبلا توی خواب دیدمش.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
برا منم این خوابها زیاد پیش اومده. یا اینکه یک صحنه در بیداری اونقدر برام آشناست که فکر می کنم قبلا ...

دقیقا ومتاسفانه خواب هایی که میبینم همش تعبیر میشه امروز هم چند صحنه دیدم که قبلا دیدم

برا منم این خوابها زیاد پیش اومده. یا اینکه یک صحنه در بیداری اونقدر برام آشناست که فکر می کنم قبلا ...

حس ششم خیلی قوی هم دارم فقط براخودمه نع کس دیگه خداروشکر خواب های من خبر ازایندم میده دیروز خواب دیدم اینم شکست تا بیدار شدم پسرم اینه روشکوند

حس ششم خیلی قوی هم دارم فقط براخودمه نع کس دیگه خداروشکر خواب های من خبر ازایندم میده دیروز خواب دید ...

چه روح پاکی داری .خوش به حالت.

روح من یه کم که نه خیلی کثیفه .خش داره .