2777
2789
عنوان

گزارش بچه دزدی

788 بازدید | 67 پست

بچه هامن یه خانواده میشناسم که نازاهستن و یه دخترنوزادروقشنگ بابرگه ی زایشگاه آوردن بزرگ کردن وادعاکردن که پدربزرگ بچه اونوبهشون فروخته به قیمت 4میلیون تومن، امانتونستن براش شناسنامه بگیرن خیلی رفتن واومدن حتی حاضربودن باج بدن آخرش نمیدونم چطوری به اسم خودشون براش شناسنامه گرفتن 

اینم بگم به شدت میترسیدن بچه روبه شهری که انوازش آوردن ببرن درحالی که خانواده ی خانمه اونجازندگی میکنن 

یبارم رفتیم گزارش دادیم اطلاعات نیروانتظامی شهرمون ولی پیگیرنشدن خواستم خواهش کنم اگرراهی میشناسیدانجام بدم این قضیه پیگیری بشه راهنمایی کنید. 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین الان چند وقت گذشته حتما ننه باباش راضی بودن وگرنه پدربزگه چه نقشی داشته

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤

شما نمیتونی کاری کنی باید بچه واسه خودت باشه که بتونی ازشون شکایت کنی ودادگاه پیگیری کنه. بعدم طفلی بچه زندگیشو خراب نکن. بذار واسه خودش خوش باشه الان پدر مادر جدیدش رو ببینه مگه میره باهاشون زندگی کنه؟؟؟ کلی مصیبت دارن بعدش 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
چرا شما ميخواي پيگيري كني؟؟بده دست ي خانواده خوب بزرگ شه؟؟شايد ننه باباي درست حسابي نداره ايندش با ا ...

خانواده ی خوب کجابودپدره بی پول ومعتاده آدم درستی هم نیس 

چرا شما ميخواي پيگيري كني؟؟بده دست ي خانواده خوب بزرگ شه؟؟شايد ننه باباي درست حسابي نداره ايندش با ا ...

عزیزم بچه رو بزرگ کردن یعنی چندین سال ازون اتفاق میگذره 

حالا معلوم نیست اختلافی چیزی بینشون افتاده این خانوم میخواد سنگ تموم بزاره براشون بترکونشون 

واقعا که

باع...
عزیزم بچه رو بزرگ کردن یعنی چندین سال ازون اتفاق میگذره  حالا معلوم نیست اختلافی چیزی بینشون ا ...

عزیزم اختلافی بینشون نیفتاده من چندسال پیش هم گزارش دادم یه لحظه فکرکن خدایی ناکرده بچه ی خودت باشه 

مگه میشه بفروشن خوب اگر میشناسیشون ازمامان بچه میپرسیدی واقعا فروختن یه تارازموشو بده مامان باباش اگردزدی باشه میگیرنش خودشون پیگیری میکنن. کی حوصله دردسر آره. یکی روپیداکن توبهزیستی باشه

عزیزم بچه رو بزرگ کردن یعنی چندین سال ازون اتفاق میگذره  حالا معلوم نیست اختلافی چیزی بینشون ا ...

در مورد اين خانم ك قضاوتي ندارم

ولي اگه با بچه خوبن نيازي نيس كسي كاري كنه

عزیزم اختلافی بینشون نیفتاده من چندسال پیش هم گزارش دادم یه لحظه فکرکن خدایی ناکرده بچه ی خودت باشه& ...

خیلی کارت اشتباهه 

یه چیزایی این وسط خراب میشه که عواقبش بدجور گریبانگیرت میشه 

تورو خدا بیخیالشون شو هر اتفاقی این وسط افتاده رضایت دو طرف بوده 

باع...