2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 30 پست
من 5 ساله ازدواج کردم سقطم داشتم باردارم نمیشم  مرزم خیلی می پرسن یا جواب نمیدم یا جواب کوتاه ...

ببخشید علائم سپتوم یا سپتیت چیه؟

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله ممنونم از دعای قشنگت عزیزم 🌹 اتفاقا بهش تبریک هم گفتم نه خیلی گرم نه خیلی سرد چند شب پی ...

قوربونتتتتتتتت 😍😍😍💋💋💋❤❤

نه بابا بهش رو نده کوه ک نکنده😁😁😁😁

بیخیال بیخیال باش هرکی سوالم کرد فقط یه لبخند ملیح بزن بگو نمیخوام 

همشون فدای یه نفس ک با سلامتی بکشی بیخیال

قوربونتتتتتتتت 😍😍😍💋💋💋❤❤ نه بابا بهش رو نده کوه ک نکنده😁😁😁😁 بیخیال بیخیال باش هرکی سوالم ...

قربونت برم😙🌹

حرفای قشنگ و پر انرژیت یادم میمونه😗😗😗😊

... 🌱
خدا ان شالله دامنت رو سبز کنه . تو هم ناراحت نباش .خدا بزرگه .  خدارو چه دیدی یه دفعه یه دوقل ...

ان شاالله با دعای خیر شما😙 اگه یه زمانی یادت افتاد و از دلت عبور کردم برام دعا کن

... 🌱
علائم زیادی نداره، فقط اگه سقط مکرر داشته باشی احتمالش هست سپتوم باشه توی سونوواژینال و عکس رنگی مش ...

هزینه عکس رنگی چقدره باید کجا بگیری

من یکبار خارج رحم داشتم فقط میخوام عکس رنگی بگیرم

درد داره؟

تو سپتوم پریودی منظمه؟

هزینه عکس رنگی چقدره باید کجا بگیری من یکبار خارج رحم داشتم فقط میخوام عکس رنگی بگیرم درد داره؟ ت ...

حدودا صد و خورده ای هزینشه

نه درد زیادی هم نداره قابل تحمله

فکر کنم سپتوم ربطی به پریودی نداره

سپتوم یه دیواره اضافه ست تو رحم که اگه بزرگ باشه نمیذاره تخمک بارور شده تو رحم جا بگیره باعث سقط میشه

حالا یکی مثل من تنبلی تخمدان داره و سپتومم داره برای احتیاط بهش میگن جراحی کن که اگه با دارو باردار شدی این باعث نشه بیفته

یکی هم چهار پنج بار خودش باردار شده ولی بی دلیل سقط میشن و بعد میفهمن سپتوم داره

... 🌱
حدودا صد و خورده ای هزینشه نه درد زیادی هم نداره قابل تحمله فکر کنم سپتوم ربطی به پریودی نداره ...

ان شالله بزودی مادر میشی عزیزم..

من یکبار خارج رحم شدم خیلی میترسم تکرار بشه علت اش هم نفهمیدم تازه سقط کردم بدون دارو ..

دکتر گفت سه ماه صبر کن

منم یک دو ماه دیگ میرم عکس رنگی بگیرم  بهتره بنظرم مطمئن شم

ان شالله بزودی مادر میشی عزیزم.. من یکبار خارج رحم شدم خیلی میترسم تکرار بشه علت اش هم نفهمیدم تازه ...

ان شاالله

ان شاالله خودتم خیلی زود مامان بشی

منم یه بار سقط کردم

انواع و اقسام ازمایشم دادم که بدونم مشکل چیه

شما هم پیش دکتر خوب برو ازمایشایی که لازمه برات بنویسه که با ارامش باردار بشی

البته ان شاالله که مشکلی نباشه

... 🌱