2777
2789
عنوان

حاملگی

163 بازدید | 30 پست

خانما کسی هست خواهرشوهرش که 10 سال از خودش کوچیکتره و پنج شش ماهه ازدواج کرده زودتر از خودش که چند ساله ازدواج کرده باردار شده باشه؟

چیکار کردین؟ از نظر روحی مشکلی نداشتین؟ 

... 🌱

من خواهر شوهرم 11 ساله ازدواج کرده اما بچه دار نمیشه .

من یک سال و نیمه عروسی کردم باردارم .

نمیدونم هر دفعه چطوری باهاش حرف بزنم .میدونم الان توی دلش چی میگذره . 

چون میگفت خیلی حرفا از مردم میشنوه . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهر شوهرم 11 ساله ازدواج کرده اما بچه دار نمیشه . من یک سال و نیمه عروسی کردم باردارم . نمیدو ...

ان شاالله خدا برات نگه داره، سعی کن بارداریتو به روش نیاری

من میفهممش خیلی سخته

... 🌱
ربطی که نداره اصلا، بخاطر نگاه مردم و مقایسه ها و ترحم و ... میگم

نه بابا اگه یکم دل داشته باشیم مردم حرف مفت زیاد میزنن ،ترحم واسه چی نباید میدون داد ب مردم،من دوماه باردار نشدم روانیم کردم واویلا ب حال کسی ک نخواهد یا نشه

نه بابا اگه یکم دل داشته باشیم مردم حرف مفت زیاد میزنن ،ترحم واسه چی نباید میدون داد ب مردم،من دوماه ...

من 5 ساله ازدواج کردم سقطم داشتم باردارم نمیشم 

مرزم خیلی می پرسن یا جواب نمیدم یا جواب کوتاه و لبخند

ولی از اینکه چطور باید برخورد کنم که نگن آخی حسرت بچه داره یا عه حسودیش میشه یا هر چیز دیگه می ترسم

میدونم مسئله بیخودی و بی ارزشه ها

نمیدونم چرا فکرم درگیرش میشه

خواهرشوهرمم با اینکه بچه تره چن باری سر همین بچه تیکه گفته بهم

کلا دوسش ندارم

میترسم اگه احوالی هم نپرسم بگن حسودیش میشه

از طرفی هم دوس ندارم احوالشو بپرسم و خیلی باهاش در ارتباط باشم که بارداریشو به رخم بکشه یا باز تیکه بگه

... 🌱
ان شاالله خدا برات نگه داره، سعی کن بارداریتو به روش نیاری من میفهممش خیلی سخته

اره سعیمو میکنم . هیچیم از بارداریم نمیگم تا ناراحت نشه .

خودش اگه بپرسه میگم . نپرسه نمیگم . 

5 ماهمه . گاهی زنگ میزنا و حال نی نی رو میپرسه. 

من 5 ساله ازدواج کردم سقطم داشتم باردارم نمیشم  مرزم خیلی می پرسن یا جواب نمیدم یا جواب کوتاه ...

گله قشنگم ان شالله به حق این قبل رمضان عزیز خدا دامنت رو سبز کنه❤😍😘

ولی بنظرم زنگ بزن تبریک بگو خیلی شیک و مجلسی بهش رو نده زبونشو وا کنه بزار در همون حد تبریک خشک بمونه،و اما مردم پشیزی واست ارزش نداشته باشه هرکی هروی گفت بگو دوس نداریم ،خودمون نمیخواییم ،از این جواب های سربالا و یا هرچیزه دیگه ای،اصن محل نده ب هیش کی بخدا نابود میشه ادم

وقتی باردار میشد اوضاع روحی شما خوب بود؟ غصه ای نمیخوردید؟

من کلا بی اهمیت بودم یه سری هم اتفاقآ مادر جاریم تو روی خودم به مادرشوهرم گفت چرا نمیگید بچه بیاره 🙂خلاصه تلاششونو کردن منو حرص ولی من اصلا مهم نبود برام که بقیه دارن چیکار میکنن تو همه کار راه خودمو میرم

میاد .....روزااااای خوب  
اره سعیمو میکنم . هیچیم از بارداریم نمیگم تا ناراحت نشه . خودش اگه بپرسه میگم . نپرسه نمیگم .  ...

خدا خیرت بده

یه چیزی هم که هست هیچوقت بهش حس ترخم هم نداشته باش

یا تصور نکن بچه تو چشم میزنه چون حسرت بچه داره

من انقد میترسم به بچه مردم دس بزنم😭 همش حس میکنم اگه بچه طوریش بشه میگن فلانی چشمش زده

... 🌱
گله قشنگم ان شالله به حق این قبل رمضان عزیز خدا دامنت رو سبز کنه❤😍😘 ولی بنظرم زنگ بزن تبریک بگو خ ...

ان شاالله ممنونم از دعای قشنگت عزیزم 🌹

اتفاقا بهش تبریک هم گفتم نه خیلی گرم نه خیلی سرد

چند شب پیشم دیدمش یه احوالی ازش پرسیدم یه چن جا دیدم به رخ میکشه خیلی محلش ندادم

فکر کنم کلا نباید خیلی حالی بپرسم ازش

اره در مورد مردم و حتی خود خانواده شوهرم باید بیخیال باشم و توجه نکنم

اره واقعا ادم داغون میشه

... 🌱
خدا خیرت بده یه چیزی هم که هست هیچوقت بهش حس ترخم هم نداشته باش یا تصور نکن بچه تو چشم میزنه چون ح ...

نه اصلا همچین فکری نمیکنم .

همیشه هم میگم بهت خواهد گفت عمه جون و.... 

حس ترحم ندارم .

به من میگه دیگه نمیتونم بچه دار شم . منم میگم زمون قدیم نیست نازایی ریشه کن شده  . تو 4 تا بچه خواهی داشت . 

حتی بهم میگه کاش همون اوایل ازدواج جلوگیری نمیکردم و بچه دار میشدم . منم میگم مگه تو نااگاه و... بودی که همسرت رو نشناخته و ندانسته هی بچه بزایی . 

اینجوری نمیزارم ناراحت بشه حداقل .