2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مریم جون اگه مشکل سینه داری، اصلا غصه نخور ایشالا حامله کهپ شدی، از سینه به پایینتو نمیتونی ببینی؟؟ من شماره سوتینم هفتادو پنج بود الان هشتادو پنج هم جواب نمیده؟!؟!؟ حالا کی میخواد بعدا اینا را جمعش کنه؟!؟!
حامله نشدن یه مشکله ، حامله شدن هزارو یه مشکل!!! البته من اصولا همیشه ادم دلواپسی هستم حالا هم که به سبزه اراسته شد؟!؟! شما از خودت هنر منر در نکردی مریم جون؟؟؟ سوگلی هم که به سلامتی مصاحبه اش را داد. خوش به حالش!؟!؟ من به تنها چیزی که در زندگیم حسود بودم ، درس خوندن بود!؟؟! من هم میخوام وقتی بزرگ شدم برم دانشگاه دکترامو بگیرم؟!؟!؟ یعنی میشه!؟و ارش که همش مثل گلومی کارتون گالیوره ؟!؟! همش میگه : من میییییییییییدونم تو نمیتونی !؟؟! (اخه زیاد درس نمیخونم) به خدا اصلا وقت ندارم وقتی میام خونه ریز و خسته ام!؟؟!
مریم جون من برم یه شام و شوری ردیف کنم زودتر بخوریم و بخوابیم!! دیشب که از ترس زایمان خواب درست حسابی نداشتیم؟!؟! شما هم دست از سر کچل این سوسن بینوا بردار؟!؟! ا راستی ما دوازده مارچ بلیط کنسرت ابی و هومن و کامران گرفتیم بریم؟!؟؟
بنفشه جون خدارو شکر که نی‌نی سالم بوده، این نگرانیها به نظرم برای همه? مادرها هست..مراقب خودت باش و تا ما رو داری غصه نخور...بابا من رفتم مصاحبه گفتم تو من رو فرستادی تحویل گرفته بودن خطری به مولا! ایشالا شیرینی‌ دکترات رو هم می‌خوریم حالی‌ می‌بریم ، برا مصاحبه? تو هم اگه خواستی‌ خودم میام نفس کش راه میندازم