2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام ، وای چقدر خوبه که آدمو تحویل میگیرن!! از این بعد همش دیر به دیر میام تو سایت شما دلتون برام تنگ شه من هم ذوق کنم!!!! مریم جون اگه دلشو داری از آفتاب کنار دریا دل بکنی بیای توی برف و سرما قدمت روی چشم!!!
سوگل که حالا تقریبا همسادمونه!!!! آیدا جون ، جواب آزمایش را خودشون میفرستن برای دکتر، من سه شنبه وقت دکترمه، اگه تا اون موقع حاضر بشه ، دکترم بهم میگه ، اگه نه ، بعدا بهم زنگ میزنه و خبرش را میگه!! ولی توی سونو که خدا راشکر دکتر گفت همه چی نرماله ولی باید از مایع پشت گردن جنین بفهمن با آزمایش خونی که دادم .قرار شد که یه آزمایش خون دیگه یه ماهه دیگه بدم .
ستاره جون من صلوات را برای دل خودم میدم تا آرامش بگیرم یه جور عادته کاری به چیزای دیگش ندارم بالاخره هر کسی یه جور آرامش میگیره!! مهربان جونم راز زایمان راحتت را هم به ما نگفتی ها!!
ای انقدر دلم میخواد برم دریا؟!!!!!! قرار شده تابستون قبل از امدن نی نی ، من و آرش بیاییم فلوریدا یه دلی از عزای افتاب و دریا دربیاریم!! اینجا ویرجینیا بیچ تقریبا سه چهار ساعت با ما فاصله داره ولی میگن آبش خیلی کثیفه!!
نبوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود؟؟؟؟ میرم هاااااااااااااااااااااااااااا؟ دوباره دلتون برام تنگ میشه هاااااااااااااااااا؟ باشه میرم خورشت بادمجون با غوره واسه خودم و شوشو درست میکنم!!! شاید هم یه سری بریم وال مارت!!
من هنوز نرفتم پیاده روی این شوی تنبل من تازه رفت حمووووووووووووووووم

بنفشه جون خواستی بیای این طرفا بگوووو بهت بگم کووووجا بری که دیگه آخر آبه آبی و تمیز باشه مثل اشک چشم

خونه اینجا همچنان قیمتش پایینه و پایین تر هم خواهد رفت اینجور که بوووووووووووش میاد !!!!!
سلام دوستای عزیزم من هم دیشب با میهمونداری خودمو کشتم آخر شب یک کمر دردی گرفتم البته زمان تخم گذاری ام هم هست . دیروز یه کوچولو دستم تو فر سوخت و تاول زد . دیگه دلم براتون بگه که الان هم با شوشو خونه رو تمیز کردیم و الان هم باید موهامو درست کنم و بعدش هم می ریم خرید و آخر سر هم با دوستان می ریم تیاتر کمدی .