2789
آره سوگل جون توی ایران پرستارها خیلی بدجنسن؟!؟ همش غر میزنن!! البته خداییش کار سختیه ولی خوب هر کاری سختی داره دیگه!! اینجادرسته که پول زیاد میگیرن ولی حداقل رفتارشون خوبه!!
برو آیدا جون بساط چاییتو علم کن به شوهرت برس!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تمومی خواهر!!جون ما تموم شد بس که برف پارو کردیم؟!؟! این برفی که من میبینم تا جوون هم آب نمیشه هواشناسی گفته که دوباره هفته دیگه برف میاد!! پوسیدم مادر توی این برف!! هر روز من تا سر کار را با حرکات پاتیناژ میرم و میام!؟؟! خیلی یخ زده است .آرش هم دیروز جلوی محل کارش خورده زمین !!!خدا را شکر جاییش نشکست ولی خیلی دستاش ضربه دیده !!! مجبور شدم امروز همش من درایو کنم اونم توی خیابونهای سر سری!؟!؟؟
آخ خداروشکر طوریش نشده..آره این برف اینجا هم فکر نکنم تا بهار آب بشه چه برسه به اونجا!ولی‌ اینجا خیابونها و پیاده روهارو خیلی‌ خوب تمیز کردن، فقط کوه برف کنار جادههست، تو مواظب باش نخوری زمین
شماها چه خبر ؟ برف اونجا چقدر اومده؟ ما کل هفته پیش به جز جمعه تعطیل بودیم؟؟؟ راستی سوگل جون من امروز ماهی سالمون خریدم!! دفعه قبل از یه دستوری که کتابچه اش با هاش بود درست کردم خیلی خوشمزه شد. بدیش اینه که بوی ماهی تا یه هفته تو خونه می ونه!! تو توی فر میپزی یا روی گاز؟؟ اگه توی فر، چه جوری؟
اینجا یه کم بیشتر از نیم متر اومد، ما دوروز تعطیل بودیم..ماهی‌ سلمون رو من برای چند ساعت توی آبلیمو، زعفرون، نمک فلفل، میخوابونم، چندتا حبه سیر هم خورد می‌کنم میندازم روش، بعد هم کفّ ظرف رو یکم روغن زیتون چرب می‌کنم، ماهی‌ رو میزارم توش، نیم ساعت توی فر بمونه، روشهم فویل میکشم، سیر هارو هم میزارم باشه
قیمتهاش هم از شاپرز و جاینت و هریس تیتر و سیف وی خیلی بهتره!!! خیلی هم تنوع محصول داره!! من اون دفعه استیک گرفتم و درست کردم جای شما سبز، خیلی خوشمزه و رستورانی شده بود. سالمون هم از روی دستورش خیلی خوب بود ولی میخوام ایندفعه توی فر درست کنم