2789
سلام سلام، همه برید کنار.....مامان بنفشه با نی نیش داره میاد!!! از حالا شکمم گنده شده دگمه ها جینم بسته نمیشه!!! حالا من سرجمع خودم پنجاه کیلو بیشتر نیستم( یعنی نبودم!!!) ولی حالا سینه هام و شکمم با هم پنجاه کیلو شدن!؟!؟!؟؟!؟ بقیه جاها فعلا رشد چشمگیری نداشته!؟؟!؟ به هر حال ولنتاین همه دوستان مبارک!!
ما هم امروز یه حالی به خودمون دادیم و رفتیم خرید کردیم و چلوکبابی خوردیم و الان هم خوشحال و خندان خدمت دوستان و بیصبرانه منتظر دی جی مریم و گروه باحالش هستیم؟!!!!!!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فندوق!!!
آره ایدا جون راجع اون قضیه که گفتی ..... یه دوستم هم توی ایران دچار همین مشکل شده بود ولی به روی خودش نیاورد (چون کاری نمیتونست بکنه) خلاصه برای زایمان میره بیمارستان ( سزارین داشته) پرستاره کلی بهش حرف میزنه و دعواش میکنه و میگه قربون زن دهاتیها، تو چرا خودتو تمیز نکردی و این حرفها..دوستم کلی خجالت میکشه و انقدر گریه میکنه تا بیهوشش میکنن .بعدش انقدر ناراحت بوده به محض اینکه به هوش میاد به جای اینکه سراغ بچه اش را بگیره یاد حرف پرستاره میفته و دوباره شروع میکنه به گریه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی خوبیش اینه که توی امریکا زیاد این مسله مهم نیست!؟؟! زیاد بهش اهمیت نده و خودت راخسته نکن!!
مرسی سوگل جون که به من اندیشیدی!؟؟! نی نی خوبه سلام داره خدمتتون!!! راستی از مصاحبه ات خبری نشد؟