2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به اطلاع کلیه دوستان هموطن مقیم نی نی سایت میرسانم : به حمد و قوه الهی پس از پنج شش روز، امروز چشممان به جمال آفتاب روشن شد و ما بالاخره توانستیم از خانه خارج شده و یه پیاده روی( البته با تدابیر شدید امنیتی) به مساحت چهل پنجاه قدم برویم و کمی از ویتامین دی مجانی بهره مند شویم!!! ( البته هنوز باد سرد و سوزناکی میوزد )اخلاق .....مرغی ما هم اندکی بهبود یافته و فعلا خطری برای کسی ندارم!؟!؟!؟ فعلا هم داریم لواشک آلو میل مینماییم تا جلوی تهوعمان را بگیریم!!! خدا را شکر آرش هم امروز از خانه کار میکند و با اینکه هنوز نمیشود به محدوده یک فرسخیش نزدیک شد ولی خوبیش این است که نگران رفت و آمدش نیستم.
حالا مریم جون سوسن خانومو عشق است؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی خداییش اینکه تقریبا یک هفته آدم کار نکنه و تعطیل باشه فکر کنم در تاریخ کل آمریکا بی سابقه است؟!!!!!!!!!!!!
بدیش اینه که به خاطر این تعطیلیها ما فقط نصف حقوق را میگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیروز هم هی الکی به خودم فشار آوردم که با یه دست چندتا هندونه برداشتم!! یکی نیست بگه آخه آدم حسابی، تو که یه هفته تعطیلی خوب هرروز یه چی درست میکردی که اینجوری بهت فشار نیاد؟!!؟